Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Круглі штекерні з'єднувачі з підготовленими кабелями

  • 01.06.2020
  • 629

Phoenix Contact пропонує пластикові круглі штекерні з'єднувачі серії PRC у якості підготовленого рішення в області підключень.

Попередньо зібрані штекерні з'єднувачі і кабелі підходять для застосування в приміщеннях і під відкритим небом; прискорюють введення систем в експлуатацію за рахунок відсутності необхідності збирання на місці.

з'єднувачі серії PRC

Кабельні модулі поставляються у вигляді три- або пятиконтактного виконання зі штекером і муфтою або у вигляді пятиконтактного виконання зі штекером або муфтою і одним кінцем кабелю без роз'єму. Штекерні з'єднувачі зі ступенем захисту IP69 розраховані на робочий струм 35 A і робочу напругу 690 В.

Погодостійкі матеріали штекерних з'єднувачів і кабелів дозволяють використовувати їх в умовах високого вмісту солей в повітрі або прямого сонячного випромінювання.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Phoenix Contact на території України. Купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top