Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Нові силові модулі швидкої зарядки CHARX power

  • 21.09.2021
  • 325

Phoenix Contact пропонує модулі швидкої зарядки CHARX power — ефективну силову електроніку постійного струму для станцій швидкої зарядки. Нові модулі 30 кВт поставляються у вигляді перетворювачів AC / DC та перетворювачів постійного струму.

 модуль швидкої зарядки CHARX power Phoenix Contact

Вбудовуйте їх безпосередньо в зарядну колонку і таким чином забезпечте стабільне постачання живлення для зарядки електромобілів. Завдяки стандартним розмірам 19", а також технології швидкого з'єднання push-lock і T-LOX вони забезпечують легкий монтаж і обслуговування. ККД понад 95%, висока питома потужність та інноваційний дизайн забезпечують ефективну експлуатацію з економією простору. Нові модулі швидкої зарядки постійного струму оснащені інтерфейсом шини CAN і відповідають всім Європейським стандартам безпеки та електромагнітної сумісності. Модулі мають гальванічну ізоляцію та можуть бути з'єднані між собою, що дає гнучкість при створенні зарядних парків з масштабованою зарядною потужністю.

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

 
Top