Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Патч-кабелі RJ45 від Phoenix Contact

  • 04.11.2021
  • 597

Завдяки кабельній оболонці класу матеріалів із низьким димовиділенням та нульовим вмістом галогену (Low Smoke Zero Halogen, LSZH) екрановані патч-кабелі RJ45 BUILDING ідеально підходять для перспективних рішень кабельної розводки в автоматизації будівель. Швидкість передачі даних до 10 Гбіт/с за CAT5 та CAT6A дає можливість створювати складні додатки Ethernet. Захищена засувка забезпечує міцну конструкцію та підвищену вібростійкість. Наявність допусків для використання у всьому світі та довжина провідників від 0,3 до 25 м забезпечують різноманітні можливості застосування.

Патч-кабелі RJ45 BUILDING

Патч-кабелі RJ45 BUILDING для перспективних рішень розводки у сфері автоматизації будівель

Патч-кабелі серії RJ45 INDUSTRIAL дозволяють працювати зі швидкістю передачі даних до 10 Гбіт/с за CAT5 та CAT6A та розраховані спеціально для промислових мереж Ethernet та PROFINET. Штекерні з'єднувачі з уніфікованим набором функцій та конструкцією, високоякісним литтям та захищеними засувками забезпечують міцність, а у поєднанні з підвищеною вібростійкістю дозволяють створити оптимальний патч-кабель для промислового застосування. До п'яти різних напрямків відведення кабелю та широкий асортимент кабелів, також і для тягових ланцюгів та робототехніки, відкривають велику кількість можливостей застосування. Отримані допуски CE, cULus та EAC дозволяють застосовувати патч-кабелі RJ45 у будь-якій точці земної кулі.

Патч-кабелі RJ45 INDUSTRIAL

Патч-кабелі RJ45 INDUSTRIAL для додатків у промислових мережах Ethernet та PROFINET

За матеріалами Phoenix Contact

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top