Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Пристрої для захисту від перенапруги шириною всього 3,5 мм

  • 22.02.2022
  • 671

Компанія Phoenix Contact, заснована в 1923 році в м. Бломберг (Німеччина), є однією з найбільших світових компаній-виробників широкого спектру електротехнічної продукції. Номенклатурна лінійка, доступна до постачання, в даний час перевищує 65 000 позицій за більш ніж 30 типами рішень! Phoenix Contact щоразу дивує своїх клієнтів новинками і наразі пропонує мініатюрні пристрої для захисту від перенапруги.

Для додатків у контрольно-вимірювальних приладах та автоматиці розмір пристрою відіграє важливу роль. У таких додатках часто потрібна безліч сигналів, які вимагають відповідного захисту. Асортимент вузьких пристроїв захисту від імпульсних перенапруг розширився. Захисні пристрої шириною 6 мм доступні практично всім застосуванням в сигнальних системах. Діапазон частот варіюється від захисту окремих сигнальних жил до захисту чотирипровідних додатків. Опція дистанційної сигналізації та ножовий роз'єднувач доступні у багатьох варіантах схем. Пристрої захисту від імпульсних перенапруг такої ж ширини також доступні для програм передачі даних та телекомунікацій.

Для іскробезпечних додатків Phoenix Contact пропонує широкий асортимент з TERMITRAB complete шириною всього 3,5 мм на один захисний пристрій. Крім того, є модулі дистанційної сигналізації для контролю до 40 сусідніх захисних пристроїв. За допомогою тримачів запобіжників, що окремо поставляються, можна реалізувати захист від перенапруги на небезпечних сигнальних проводах. Це робить TERMITRAB complete найповнішим асортиментом продукції для захисту від перенапруг наднизької напруги, який пропонує Phoenix Contact.

За матеріалами Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top