Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

NMD-240 від MEAN WELL — безпека на найвищому рівні!

  • 28.07.2021
  • 399

Довершеність технологій компанії MEAN WELL — запорука постійної прихильності користувачів. Серія NMD отримала багато позитивних відгуків та були почуті й прохання на створення модулів з подвійним виходом, тому прислухаючись до потреб ринку інженери компанії створили серію NMD-240.

У статті журналу «РАДІОАМАТОР» Ви дізнаєтесь про відмінні технічні характеристики модульних блоків живлення NMD-240 з рівнем захисту, що підходить навіть при використанні у пристроях з прямим контактом до тіла людини. Адже серія отримала сертифікат безпеки для застосування як у медицині, так і у промисловості. Детальніше з технічним описом можливо ознайомитись, зробивши замовлення випуску №5-6 журналу "РАДІОАМАТОР".

Також слідкуйте за останніми новинами у сфері електронного обладнання через оформлення передплати на нові випуски журналів за посиланням.

За додатковою інформацією та з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА за тел.: (044) 330-00-88 (внутр. 804) чи e-mail: info@sea.com.ua.        

Top