Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Рішення для бездротового управління освітленням IoT від MEAN WELL

  • 24.12.2021
  • 720

Очікується, що з розвитком мереж 5G в освітлювальні прилади будуть інтегровані ще інтелектуальніші засоби управління. Світильники більше не просто освітлювальні прилади. Інтелектуальне освітлення це ринкова тенденція, не залежно від того, чи управління відбувається за допомогою бездротового сигналу чи дротами. Кінцева мета – об'єднати всі освітлювальні прилади та домашні пристрої в одну мережу та можливість керувати цими пристроями за допомогою застосунку. Користувачі можуть легко керувати освітленням, досягаючи необхідного рівня освітленості, тим самим зменшуючи витрати на електроенергію.

MEAN WELL впровадив Bluetooth у свої рішенні для інтелектуального освітлення IoT. Нова технологія Bluetooth mesh може вирішити недолік підключення “один-за-одним” та проблему  передачі даних на коротку дистанцію. Крім того, є драйвери для LED з підтримкою Casambi, Silvair чи Tuya, які користувачі можуть вибирати залежно від регіону та переваг. Також є дві лінійки продуктів LCM IoT та PWM IoT, що задовольняють потреби у драйверах зі стабілізацією за напругою та у драйверах зі стабілізацією за струмом і роблять можливим їх використання в одному проекті.

Серії LCM-25/40/60 IoT працюють в режимі стабілізації за струмом (C.C.) та мають можливість його регулювання за допомогою DIP-перемикача, а серії PWM-60/120 IoT працюють в режимі стабілізації за напругою (C.V). Крім того, серії LCM-25/40/60 BLE оснащенні традиційною функцією push-дімінгу.

Демонстрацію роботи драйверів IoT ви можете переглянути на відео:

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА, тел.: (044) 330-00-88 (внутр. 804), info@sea.com.ua
Top