Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Смарт освітлення LCM та PWM серій MEAN WELL

  • 27.06.2022
  • 587

Компанія MEAN WELL прагне до розумного об’єднання Ваших освітлювальних приладів та домашньої техніки в єдину систему, якою можна зручно керувати через мобільний додаток. Адже розвиток мереж 5g створюють тенденцію до інтелектуального управління, в тому числі освітлювальним обладнанням.

Вже зовсім скоро світильники перестануть виконувати роль інструментів для освітлення і цьому приклад серія LED-драйверів LCM-25/40/60 IoT зі стабілізацією за струмом та серії PWM-60/120 IoT зі стабілізацією за напругою MEAN WELL з підтримкою Bluetooth Mesh з низьким енергоспоживанням, що може не тільки передавати данні, але й з'єднувати пристрої чи вирішити недолік підключення "один-за-одним".

Дана серія драйверів для освітлення має в налаштуваннях багато різних функцій та режимів роботи, детальніше про які описано в новому випуску журналу "Радіокомпоненти» 1-2".

Технічна та спеціалізована інформація для фахівців чи любителів електротехнічної галузі завжди під рукою при оформленні ПЕРЕДПЛАТИ на випуски журналів видавництва.

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України - Компанії СЕА за тел.: (044) 330 00 88 чи e-mail: info@sea.com.ua.

Top