Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Вибір контролера до LED-стрічки без небажаних наслідків

  • 13.09.2021
  • 418

Компанія MEAN WELL постійно працює над вдосконаленням технологій та полегшенням управління електронними пристроями, тому компанія має рішення для зменшення яскравості світлодіодної стрічки без проблеми «мертвих зон», викликаних пониженням потужності світіння. Налаштування оптимального рівня яскравості світлодіодів дозволяє економити електроенергію, має естетичне значення, поліпшує ефективність і довговічність джерела світла та дає багато інших переваг.

Провідні фахівці офіційного дистриб'ютора бренду MEAN WELL на території України — Компанія СЕА підготували статтю з детальною інформацією про вибір контролера PWM серії з функціями, які забезпечать безперечну роботу світлодіодів з можливістю регулюванні їх яскравості. Ознайомтеся з цікавою та необхідною інформацією у статті журналу «Електрик» № 7-8, який доступний до замовлення.

Також слідкуйте за останніми новинами у сфері електронного обладнання через оформлення передплати на видавництво за ПОСИЛАННЯМ.

За додатковою інформацією та з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА за тел.: +38 (044) 330-00-88 чи e-mail: info@sea.com.ua.

 

Top