Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Зниження негативного впливу на довкілля з NPB-450 та NPB-750 MEAN WELL

  • 15.06.2022
  • 443

Компанія MEAN WELL виправдовує свою популярність та надійність, піклуючись не тільки про зручне використання, а й про екологічність випущеної продукції. Вже багато років користувачі відмічають для себе гарну якість збірки, герметичність, хороші довгі дроти, невеликі габарити та розумну ціну.

Все це і навіть більше вже застосоване у серії інтелектуальних зарядних пристроїв NPB-450 та NPB-750. Дане обладнання можна використовувати з широким асортиментом акумуляторів, тому не потрібно купляти додаткові пристрої через наявність різних акумуляторів. У висновку, ця серія не тільки заощадить бюджет, але і сприяє збереженню навколишнього середовища.

Про встановлення зручних персональних налаштувань, основні характеристики та переваги читайте у свіжому випуску журналу «Електрик».

Постійний розвиток та багато цікавого матеріалу у галузі електронного обладнання доступні всім і кожному з ПЕРЕДПЛАТОЮ на видавництво спеціалізованих журналів.


 

За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України - Компанії СЕА за тел.: +38 (044) 330 00 88 чи e-mail: info@sea.com.ua.

Top