Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Переваги та недоліки Led дисплеїв

  • 21.02.2018
  • 4065

Сьогодні справжнім відкриттям для людства стала поява LED дисплеїв. На сьогоднішній день все більшою популярністю користуються LED дисплеї з рідкокристалічним екраном і світлодіодним підсвічуванням. Саме в таких дисплеях є роз'єми для підключення відеокамери, програвача та інших джерел інформації. Давайте ж розглянемо більш докладніше всі переваги і недоліки Led дисплеїв.

led екран, led дисплей

В першу чергу, необхідно підкреслити підвищену контрастність зображення. Потрібно відзначити, що в LED моніторах висока контрастність колірної гами зберігається навіть на слабо освітлених ділянках екрану. Ця дія зовсім не залежить від внутрішнього освітлення екрану зсередини. Друга перевага - це висока чіткість зображення. У моніторах даного типу існує висока деталізація картинки, що виводиться на екран. Тому за рахунок цього зображення буде дуже реалістичним. Третя велика перевага LED дисплеїв - це низьке споживання електроенергії. Ця проблема для деяких стоїть дуже гостро, тому LED дисплей - це головний вихід. За рахунок того, що всередині екрану стоїть світлодіодне підсвічування, споживання енергії скорочується на 40% Четверта перевага - це повна безпека для людського організму. На відміну, від рідкокристалічних екранів LED дисплеї не містять в світлодіодному підсвічуванні ртуть. Доведено фахівцями, що часте користування LED дисплеями зовсім не робить негативний вплив на здоров'я людини. П'ятий плюс полягає в тому, що всі LED дисплеї мають ультратонкий сучасний дизайн, що привертає багатьох користувачів. Деякі зразки мають товщину 2,5 сантиметра. Остання перевага в тому, що LED дисплеї мають широкий список народного користування. Тобто саме при наявності LED дисплея ви можете вільно спілкуватися по Скайпу, заходити в інтернет, слухати музику і дивитися повнометражні кінострічки.

led екран, led дисплей

Крім всіх переваг Led дисплеї мають і свої недоліки. Він - один, але суттєвий. Це висока ціна. Компанія СЕА допоможе підібрати кожному клієнтові якісний та демократичний за ціною LED екран.

 

Компанія СЕА пропонує купити LED екрани SEA™ в якісному і недорогому виконанні для зовнішнього і внутрішнього застосування. Внутрішні світлодіодні екрани і дисплеї SEA™ мають крок між пікселями 5, 6, 7, 8, і 10 мм. Зовнішні світлодіодні екрани для реклами - 10, 12, 16, 20, 25, і 31,25 мм. 

Головна перевага кольорових світлодіодних екранів - якісні характеристики. Світлодіодні LED екрани та дисплеї Компанії СЕА добре зарекомендували себе на всьому вітчизняному ринку. 

 

Реалізовані проекти

Top