Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Світлодіодний екран - справжній прорив в сучасному світі

  • 29.01.2018
  • 3500

З кожним днем ​​все більше людей віддають перевагу світлодіодним виробам. Завдяки цьому, все частіше світлодіоди можна зустріти у виробництві ліхтарів, в промисловому і домашньому освітленні, автомобілях, але найчастіше - в рекламних послугах. Таким чином, світлодіодний екран - це якась модульна система, завдяки якій можна легко втілити в життя різноманітні проекти. Саме після того, як в продаж надійшли лед екрани з'явилася можливість створювати досить складні рішення в оформленні інтер'єрів і підсвічуванні фасадів.

В яких галузях затребувані світлодіодні екрани?

У наш час важко уявити собі громадські місця без яскравих світлодіодних екранів. Основна їхня перевага в тому, що на одному місці можна відразу розмістити близько 20 клієнтів. Крім того, такі екрани дозволяють уникнути постійних витрат на друк і розміщення рекламних банерів, які до того ж поступово відходять у минуле.

Тепер, все частіше світлодіодні екрани встановлюють на спортивних аренах та стадіонах, що дозволяє:

  • Зацікавлювати уболівальників, періодично виводячи на екран повтори вражаючих моментів, а також транслювати важливі події;
  • Періодично показувати оголошення спонсорів.

Дуже зручно, що всі рекламні оголошення готуються всього за пару хвилин до виходу на екран. Плейлист можна коригувати навіть під час трансляції.

led экранлед экран

А ось в телевізійних передачах, на концертах та інших заходах широко поширені не тільки світлодіодні екрани, але і сітки. Без них не можуть обійтися компанії, які надають послуги з оренди відео і аудіо обладнання. Первісна ідея про створення світлодіодного екрана була запропонована саме в галузі шоу-бізнесу. На сьогоднішній день - це єдина технологія, яка дозволяє створювати відеодисплей максимально великих розмірів, файли відтворюються добре навіть при яскравому сонячному світлі.

Величезний попит світлодіодний дисплей отримав через простого і швидкого монтажу. Таке обладнання дозволяє зробити найбільш ефектне і барвисте шоу, яке обов'язково залишиться в пам'яті надовго. У деяких випадках просто не обійтися без мобільного обладнання - у вантажному автомобілі встановлюється потужний світлодіодний екран. Таке обладнання можна безперешкодно транспортувати по місту, влаштувавши незабутнє свято навіть на березі моря. У будь-якому випадку, перед установкою світлодіодного екрану обов'язково повинен розроблятися проект, з урахуванням ваги і масштабу виробу. Іноді, додатково потрібно використовувати спеціальні металоконструкції. Щоб виріб і надалі радував відмінною якістю відтворення.

 

Компанія СЕА пропонує купити LED екрани SEA™ в якісному і недорогому виконанні для зовнішнього і внутрішнього застосування. Внутрішні світлодіодні екрани і дисплеї SEA™ мають крок між пікселями 5, 6, 7, 8, і 10 мм. Зовнішні світлодіодні екрани для реклами - 10, 12, 16, 20, 25, і 31,25 мм.

Головна перевага кольорових світлодіодних екранів - якісні характеристики. Світлодіодні LED екрани Компанії СЕА добре зарекомендували себе на всьому вітчизняному ринку.

Реалізовані проекти

 
Top