Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Колектив Компанії СЕА вакциновано!

  • 05.08.2021
  • 460

Боротьба з пандемією COVID-19 у самому розпалі. Люди, які не пройшли вакцинацію від коронавірусу можуть стати легкою здобиччю для нових різновидів COVID-19. Подібні побоювання висловили експерти в області охорони здоров'я на тлі зростання нових випадків коронавірусу, причому кожна інфекція збільшує ймовірність небезпечної мутації вірусу. В очікуванні припинення пандемії COVID-19 велика кількість міст з радістю почали відкривати раніше закриті співтовариства для бізнесу, відпочинку, літніх свят і подорожей, оскільки світ майже повернувся до звичного життя.

Однак, пише The Guardian, офіційні представники системи охорони здоров'я як і раніше знаходяться в стані підвищеної готовності, враховуючи одну постійну перешкоду на шляху до перемоги над COVID-19. Йдеться про велику кількість невакцинованих людей, що може дозволити вірусу мутувати і потенційно породжувати все більш заразні і все більш смертоносні варіанти коронавірусу.

«Невакциновані люди — це в основному гарматна ціль вірусу. Йому потрібні люди, щоб заражати їх, щоб розмножуватися, і чим більше у нього людей, вразливих або сприйнятливих до інфекції, тим більша ймовірність його мутації», — стверджує доктор Майкл Сааг, професор медицини та інфекційних хвороб Університету Алабами в Бірмінгемі.

Компанія СЕА також продовжує боротьбу з пандемією. Працюючи з дотриманням усіх правил безпеки, колектив Компанії СЕА пройшов вакцинацію. Для запобігання важкого перебігу вірусу та сприянню колективного імунітету цей крок є надважливим у боротьбі та подоланні підступного COVID-19. 

Колектив Компанії СЕА бажає всім міцного здоров'я та наснаги у боротьбі з пандемією у цей не легкий для всього світу час!

Top