Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Підсумки вебінару «Перспективи працевлаштування випускників українських вузів на вітчизняному ринку праці»

  • 19.03.2021
  • 876

Успішна діяльність компанії в значній мірі забезпечується високим професіоналізмом її співробітників, а також виваженою кадровою політикою.  Співпраця вузу з потенційними вітчизняними роботодавцями веде до підвищення якості як освітніх програм, так і підготовки фахівців, є основою успіху будь-якого університету, прагне до лідерських позицій як всередині країни, так і на світовому ринку праці.

10 березня 2021 року відбувся вебінар «Перспективи працевлаштування випускників українських вузів на вітчизняному ринку праці» для студентів старших курсів Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Доповідачем вебінару був директор Компанії СЕА, який ознайомив слухачів вебінару з компанією, а також з умовами роботи на підприємстві.

Студенти уважно слухали доповідача та мали змогу:

  • ознайомитись з Компанією СЕА, з специфікою діяльності та умовами роботи
  • дізнатись про відкриті вакансії, про вимоги до фахівців, а також отримати поради стосовно проходження успішної співбесіди
  • ознайомитись з умовами проходження практики на підприємстві з подальшим кар’єрним та професійним ростом

Після закінчення доповіді директор Компанї СЕА надав вичерпні відповіді на всі питання студентів.

У Компанії СЕА працюють кращі фахівці своєї галузі. Наше підприємство прагне розвивати вітчизняний ринок праці, пропонуючи роботу молодим спеціалістам.  

Якщо Ви маєте успішний досвід, або тільки починаєте свою кар’єру, щиро цікавитеся своєю справою, готові до нових звершень і сміливих рішень - ласкаво просимо в нашу команду! Надсилайте свої резюме на  personal@sea.com.ua

Top