Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Облаштування паркінгу №1 у Буковелі

  • 17.02.2021
  • 4095

Спеціалісти Компанії СЕА облаштували високотехнологічним та надійним обладнанням власного виробництва парковку PARKING #1 на території найпопулярнішого зимового курорту України — Буковеля.

Буковель є найбільшим гірськолижним курортом України. Щодня тисячі туристів відвідують комплекс задля розваг, прогулянок та активного відпочинку. Особливий наплив відпочиваючих спостерігається взимку — з грудня по березень. У цю пору кількість любителів активного відпочинку збільшується в рази. 

Задля комфорту туристів зимова країна Буковель розширюється та удосконалюється. СЕА зробила свій внесок у модернізацію комплексу та облаштувала PARKING #1 надійним паркувальним обладнанням виробництва СЕА, тим самим задовольнивши потреби автолюбителей. Сьогодні кожен водій може залишити свій автомобіль на паркінгу та насолоджуватись відпочинком не переймаючись, що витратить купу часу на пошук паркомісця або і зовсім залишить авто за декілька кілометрів від підйомників через брак паркомісць.

Парковка №1 оснащена обладнанням виробництва Компанії СЕА. Конфігурація парковки:

Мобільний додаток SEA Parking допомагає вирішити проблему пошуку і оплати парковки. Завантажити додаток можна на ресурсах Play Market і AppStore.

 

Компанія СЕА є провідним вітчизняним розробником і виробником паркоматівв'їзних і виїзних стійокінформаційних табло вільних місцьавтоматичних та напівавтоматичних паркувальних комплексів для аеропортів, залізничних і автовокзалів, готелів і ТРЦ. З питань придбання та монтажу паркувального обладнання, організації платної автоматизованої парковки, звертайтеся в офіс​ Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, +38 (067) 332-16-45 або надсилайте запити на e-mail: info@sea.com.ua

Top