Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Нове надходження флюсу IF2009M на склад у Києві!

  • 15.02.2022
  • 632

Interflux

 

На склад Компанії СЕА - офіційного дистриб'ютора компанії Interflux (Бельгія) в Україні - надійшла нова партія високоякісного флюсу для паяння - PacIFic 2009M. Відповідність всім вимогам Bellcore і стандарту IPC, а також відмінна пайка на платах з покриттям HAL, OSP, NiAu, робить флюс IF 2009M ідеальним для high-tech електроніки. Флюс має гарну змочуваність і підходить для пайки олов'яно-свинцевих та безсвинцевих сплавів.

флюс для пайки; No clean; NC

Interflux PacIFic 2009M - рідкий, не вимагає відмивання (No clean), флюс на водній основі з низьким вмістом твердих речовин (3,7%) і не містить галогени. OR L0 згідно стандартам EN і IPC.

Складові флюсу повністю випаровуються під час пайки. Не потребує контролю щільності і, відповідно, розведення за допомогою розчинника. Наноситься флюс IF2009M методом розпилення, зануренням, за допомогою пензлика, флюс-маркера.

Рівень рН: 3.

Упаковка: 500 мл.

На флюс IF 2009M є сертифікат якості від виробника (надається за запитом).

 

Дізнатися ціну на флюс Interflux PacIFic 2009M

 

Офіційним дистриб'ютором продукції Interflux в Україні є Компанія СЕА. За додатковою інформацією та з питань придбання флюсу для паяння звертайтеся до відділу паяльного обладнання за телефоном у Києві (044) 330-00-88 або по електронній пошті info@sea.com.ua.

 

Top