Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Серія вебінарів від Interflux у лютому

  • 04.02.2021
  • 662

Interflux

Минулого року Interflux поширив передачу знань на ринок за допомогою інформативних та змістовних вебінарів. Слідом за дуже позитивною реакцією ринку, Interflux продовжує цей шлях, починаючи з трьох вебінарів у лютому 2021 року на теми: селективна пайка, пайка з низькою температурою плавлення та хімічна надійність залишків на електронній схемі.
Усі вебінари безкоштовні та проводяться англійською мовою.

Для кого дана серія вебінарів:

  • інженери-технологи
  • контролери якості
  • керівники виробництва
  • оператори лінії автоматичного монтажу
  • та ін.

Розклад вебінарів Interflux 

1. Селективна пайка

Ретельно обговорюються параметри та налаштування поточного струменя, попереднього нагрівання та пайки. Пояснюються потенційні причини деяких загальних дефектів пайки.

Тривалість: ~45 хв. + Q&A Посилання реєстрації ↓
Сесія 1: Середа, 10 лютого, 15:00
Сесія 2: Четвер, 11 лютого, 11:00


2. Пайка з низькою температурою плавлення

Пайка з низькою температурою плавлення — це майбутнє виробництва електроніки. Досвід роботи зі сплавом з низькою температурою плавлення LMPA-Q у хвилі перетоплення та селективної пайки.

Тривалість: ~45 хв. + Q&A Посилання реєстрації ↓
Сесія 1: Четвер, 11 лютого, 15:00
Сесія 2: П'ятниця, 12 лютого, 11:00


3. Хімічна надійність залишків

Потенційні джерела залишків на електронній схемі та проблеми, які вони можуть спричинити, наприклад, струми витоку, електро (хімічна) міграція, корозія. Інші питання — це перевірка надійності хімії пайки, потенційні проблеми сумісності з конформними покриттями, польові приклади проблем надійності та методи аналізу.

Тривалість: ~45 хв. + Q&A Посилання реєстрації ↓
Сесія 1: Четвер, 25 лютого, 15:00
Сесія 2: П'ятниця, 26 лютого, 11:00


*Зверніть увагу, що сесія 1 і сесія 2 — це один і той самий вебінар, але в різний момент часу. Будь ласка, реєструйтеся тільки на одну сесію кожного вебінару.

 

Офіційним дистриб'ютором продукції Interflux в Україні є Компанія СЕА. За додатковою інформацією та з питань придбання продукції Interflux звертайтеся до відділу паяльного обладнання за телефоном в Києві +38 (044) 330-00-88 або електронною поштою info@sea.com.ua.

Top