Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

PCA-6029 новий одноплатний комп`ютер PICMG1.0

  • 09.05.2022
  • 882

Стандарт PICMG1.0 набув широкого поширення у світі на початку 2000-х років завдяки забезпеченню сумісності виробів різних виробників та підтримці шин ISA та PCI. На даний момент PICMG1.0 виявився витісненим новим стандартом PICMG1.3, який вже не має шини ISA. Тим не менш, плати PICMG1.0 залишилися затребувані для застосування в старих проєктах, в системах, де встановлюються модулі ISA. Як відомо, розробка плат розширення на цю шину відрізняється простотою, а самі плати легкі у виготовленні і мають високу технологічність. Наслідуючи світові тенденції, компанія Advantech в основному перейшла на виробництво слотових одноплатних комп'ютерів PICMG1.3, донедавна в стандарті PICMG1.0 випускалися PCA-6011 для процесорів Intel Core2 і PCA-6028 для процесорів Intel Core 4-го покоління. Зараз на їхню зміну прийшов новий флагман лінійки PICMG1.0 слотовий комп'ютер PCA-6029 для процесорів Intel Core 6-го і 7-го поколінь. Список підтримуваних процесорів:

Список поддерживаемых процессоров

Будь-який із цих процесорів можна замовити разом із платою.

На борту PCA-6029 виробнику вдалося розмістити велику кількість функціональних пристроїв

Размещение компонентов на плате

 

Завдяки можливості встановлення досить потужного процесора, на базі плати можна побудувати систему управління, що виконує складні математичні завдання, та систему збору та обробки даних з розподілених датчиків.

 

Компании СЭА - 25 лет!

Компанія СЕА є офіційним постачальником Advantech в Україні. Купити продукцію виробництва Advantech та за додатковою інформацією звертайтесь до відділу промислових комп'ютерів Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити електронною поштою: info@sea.com.ua.

Top