Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Кабмін України створив Фонд енергоефективності

  • 09.01.2018
  • 2080

Кабінет Міністрів створив державну установу "Фонд енергоефективності". Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду 20 грудня. Він буде надавати кредити та гранти на реалізацію проектів з енергоефективності, проводити фінансову оцінку та оцінку ризиків таких проектів, розробляти фінансові критерії відповідності для банків, які будуть брати участь у фінансованих фондом проектах.

Фонд фінансуватиме проекти з термомодернізації та значної реконструкції будівель, впровадження ефективних систем моніторингу та управління, щодо встановлення високоефективних опалювальних і охолоджувальних систем та обладнання, а також по заміні існуючих систем. Гроші на модернізацію будівлі надаватимуть за наявності сертифіката його енергетичної ефективності.

Фонд енергоефективності

Закон про створення Фонду енергоефективності Верховна Рада прийняла 8 червня. За словами віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, його реалізація дозволить заощадити на модернізації житлових будинків до 50%.

Закон передбачає створення внутрішньої ієрархічної організаційної структури фонду, яка буде складатися з наглядової ради, дирекції, технічного та фінансового офісів. Проект встановлює принципи функціонування технічного та фінансового офісів, які повинні погоджувати проекти незалежно один від одного і орієнтуючись на максимальний ефект досягнення енергозбереження.

За закон про енергоефективність будівель парламент проголосував 22 червня. Документом передбачається введення обов'язкової сертифікації енергоефективності для об'єктів будівництва, будівель і частин будівель, що здаються в оренду на термін понад рік, для будівель з опалювальною площею понад 250 м², в яких розташовані державні органи і проводиться прийом громадян.

20 липня обидва закони підписав президент України Петро Порошенко.

 

Компанія СЕА пропонує промислові сонячні електростанції (СЕС) для організації систем електропостачання на сонячних батареях для комерційного використання (для магазину, офісу, підприємства та інших комерційних приміщень).

Підприємство реалізовує проекти електросистем з використанням в комплектації сонячних панелей різної потужності. Забезпечує кваліфікований підбір обладнання для різних типів рішень і пропонує готові розрахунки енергоспоживання для різних регіонів України. Підключає об'єкт генерації електроенергії в центральну електромережу із забезпеченням продажу електроенергії за «зеленим тарифом». Надає сервісний супровід протягом всього експлуатаційного періоду.

 

Компании СЭА - 25 лет!Щоб ознайомитися з докладною інформацією, замовити прорахунок ціни, отримати кваліфіковану консультацію, допомогу у виборі та купити обладнання для СЕС, мережеві, автономні чи гібридні інвертори, домашні або промислові сонячні електростанції, телефонуйте +38 (044) 330-00-88 або пишіть нам на пошту: info@sea.com.ua.

Top