Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Безкоштовні зразки вторинної оптики LEDIL зі складу СЕА

  • 23.04.2021
  • 737

Компанія СЕА в кооперації з фінським виробников оптики LEDIL започаткували можливість надання безкоштовних зразків оптики для українських виробників світлодіодної продукції. Перелік зразків доступний на сайті СЕА у відповідному розділі:

Зауважимо, що в описі не завжди буде повна інформація (зображення, креслення), тому що подекуди зразки находять задовго до анонсу серійного виготовлення з боку виробника. Деякі артикули ви не зможете знайти ані в мережі Інтернет, ані на сайті LEDIL, таким чином найпильніші матимуть можливість замовити та отримати зразки задового до масового запуску. Конструктори , що вже мають досвід роботи з лінзами LEDIL, теоретично по деяких артикулах в назві можуть приблизно прогнозувати, який тип оптики в тому чи іншому випадку може бути. Відсліковуйте новинки!

Для отримання безкоштовних зразків вам достатньо поділитися інформацією про ваш проект, сферу застосування (в межах, що не стосується закритої комерційної інформації).

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА - офіційний партнер LEDIL на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту:  info@sea.com.ua.

Top