Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

LEDiL DAISY-7X1-FT-D — ідеальний офісний працівник

  • 17.05.2022
  • 509

Якісне та точне офісне освітлення особливо сприяє продуктивності на робочому місці. Його легко досягти за допомогою окремо стоячих світильників, які вільно адаптуються до мінливих потреб як у нових, так і в існуючих офісних будівлях. Адаптувати або перекомпонувати планування відповідно до постійно мінливих вимог офісу нескладно за допомогою гнучких окремо розташованих освітлювальних приладів, які можна просто переміщувати разом зі столами.

DAISY-7X1-FT-D — це оптика, яка забезпечує рівномірне елегантне освітлення, оптимальне для настільних систем освітлення. Оптика забезпечує гнучкість у будь-якому офісному середовищі, індивідуальний контроль та найкращу економію енергії.

DAISY-7X1-FT-D, ledil

Концепція окремо стоячих світильників допомагає інтегрувати рекомендоване підсвічування з тієї ж конструкції світильника. Це особливо актуально в ситуаціях, коли фіксовані світильники не можна встановлювати через вимоги власника офісу чи будівлі. LEDiL DAISY також підтримує настроюваний білий, щоб забезпечити природний циркадний ритм працівників офісу.

Сімейство DAISY включає безліч варіантів оптики без сліпучого ефекту для преміального освітлення офісних, торгових та інших приміщень загального користування. Ненав'язливе освітлення LEDiL Dark Light ідеально підходить для непомітного розміщення джерела світла.

​Як і інші варіанти DAISY, DAISY-7X1-FT-D доступні в чорному, білому або металевому кольорах з глянсовою або матовою обробкою.. Мультілінза DAISY оптимізована для світлодіодів в корпусах типу 2835.

DAISY-7X1-FT-D, ledilDAISY-7X1-FT-D, ledil
 

Нове доповнення, DAISY-7X1-FT-D, розширює сімейство продуктів DAISY-7X1 за допомогою променя, ідеального для окремо стоячих офісних світильників. Тепер створити елегантне освітлення, орієнтоване на людину, легко завдяки оптиці темного світла DAISY. Ця оптика з низьким рівнем відблисків (UGR <19) забезпечує чудове офісне освітлення в установках, які роблять акцент на гнучкості та можливості регулювання.

За матеріалами LEDIL

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА - офіційний дистриб'ютор LEDiL на території України. Купити лінзи LEDIL або отримати додаткову інформацію Ви зможете звернувшись в Компанію СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top