Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Фінальний розпродаж cвітлодіодної продукції та оптоелектроніки

  • 12.11.2021
  • 817

Black Friday — свято знижок, яке прийшло до нас із США, де розпродаж організовують після Дня подяки. Цьогоріч Чорна п'ятниця стартує 26 листопада, але більшість компаній розпочнуть сезон знижок заздалегідь.

Компанія СЕА анонсує розпродаж світлотехнічної продукції та аксесуарів для світлодіодів, який стартуватиме 26 листопада 2021р. Але замість тижневого розпродажу, СЕА дарує своїм клієнтам знижки до кінця року!

СЕА — інноваційна компанія, яка займає лідируючі позиції з постачання висококласної продукції з усього світу. Однією з основних компетенцій компанії є світлодіодна продукція та оптоелектроніка.

Каталог світлодіодної продукції та оптоелектроніки щомісяця поповнюється інноваційними якісними світлодіодами та світлодіодними модулями та аксесуарами до них. Орієнтуючись на нові тенденції та зростаючий попит, компанія постачає на ринок України широкий спектр сучасного світлодіодного обладнання та аксесуарів для побудови систем світлодіодного освітлення, систем інформування, цифрових вивісок, реклами та інших додатків, де використовуються світлодіодні технології.

 

Знижка/акція не сумується з іншими знижками/акціями.
Знижка надається лише у період акції.

 

Компании СЭА - 25 лет!Придбати світлодіодну продукцію за спеціальною ціною можна, оформивши замовлення через сайт з 10:00:00 26.11.2021 до 23:59:59 31.12.21

Top