Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Офіційна продукція LuckyLight на території України

  • 29.04.2021
  • 569

Компанія СЕА отримала сертифікат офіційного дистриб'ютора LuckyLight на території України. Luckylight Electronics Co., Ltd — професійний виробник і постачальник світлодіодів, що спеціалізується на дослідженнях і розробках, виробництві і продажі світлодіодної продукції. Компанія має 30-річний досвід розробки та виготовлення світлодіодів за підтримки постійних клієнтів і постачальників, які сформували основу конкурентоспроможності компанії.

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор LuckyLight на території України

Продукти LuckyLight широко використовуються в різних областях: комп'ютери, побутова електроніка, автомобілебудування, освітлення та багатьох інших сферах. Luckylight пропонує різноманітний асортимент виробів, що включає світлодіоди високої потужності, світлодіоди на мікросхемах SMD, світильники з наскрізними отворами, компоненти освітлення, модулі світлодіодного освітлення, цифрові дисплеї, модулі підсвічування та інфрачервоні компоненти для різних додатків. Бренд Luckylight користується довірою клієнтів у всьому світі як виробник світлодіодів найвищого класу.

Luckylight підтримує високі стандарти якості, визнані сертифікатами якості ISO 9001, автомобільними сертифікатами IATF 16949, екологічними сертифікатами ISO 14001 та сертифікатами системи RoHS і REACH.

 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор LuckyLight на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top