Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Luminus Devices — новий партнер Компанії СЕА

  • 13.05.2021
  • 1024

Компанія СЕА разом з американським виробником світлодіодів Luminus Devices з травня 2021 року розпочинають спільний шлях по забезпеченню українських виробників якісними джерелами світлодіодного випромінювання.

Сертифікат Luminus


Протягом майже двох десятиліть компанія Luminus працювала зі світлодіодними технологіями. Більшу частину цього періоду Luminus зосереджувалась на підвищенні енергоефективності, світловіддачі, якості світла та довговічності, а також розробці нових формфакторів для задоволення потреб у багатьох різних сферах застосування, включаючи архітектурне, промислове, міське освітлення, проєкційні технології, садівництво, медицина, ринок ритейлу.

Компанія Luminus була заснована 2002 році, основу технологій склали розробки Массачусетського технологічного інституту. Компанія сфокусувала свої зусилля на створенні світлодіодів високої потужності в обмежених розмірах кристалу. Як наслідок була розроблена унікальна технологія BigChip кристалу - PhlatLight. Світлодіоди даної структури використовувалися в більшості проєкційних виробів та домашніх кінотеатрах більшістю світових виробників зазначеної техніки. Після колаборації в 2013 році з Lightera вже під назвою Luminus Devices почався надпотужний розвиток Компанії. Було створено нові лінійки світлодіодів: RGBW, COB, 3535, CSP, 3030,5050. Наразі Компанія володіє великою кількістю власних фундаментальних патентів, патентами Sharp та Sanan за ексклюзивною ліцензією Luminus. Штаб-квартира Luminus Devices знаходиться в Саннівейл, Каліфорнія.

За останні кілька років, успішно вирішуючи технологічні завдання, Luminus працювала з дизайнерами освітлення, щоб довершити світлодіодну технологію Luminus, залишаючи якість кольору. Таким чином Luminus створила повноцінну лінійку світлодіодних матриць COB:

- General-lighting - для вирішення більшості завдань акцентного та промислового світлодіодного освітлення.

- Food-сегменту (матриці зі зміщеним спектром BBL, нижче лінії чорного тіла, для підсвітки червоного, мармурового м'яса, овочів, хліба, випічки) та Fashion-сегменту (матриці зі світловою температурою 3000K, 3500K BBL та високим коефіцієнтом світлопередачі) - серії Sensus, Xtreme Sensus, Perfect White.

- Human-centric COB, серія AccuWhite, світлодіодні джерела зі спектром, максимально наближеним до сонячного та комфортного для людини.

Також компанія тривалий час працювала з фермерами та виробниками в агросфері, щоб світлодіодні джерела Luminus для садівництва могли забезпечити оптимальне зростання і врожайність сільськогосподарської продукції. Luminus пропонує в цьому напрямку як популярні світлодіоди в корпусі 3535, так і спеціально створені світлодіодні матриці COB:

Luminus, Inc. розробляє і пропонує рішення твердотілого освітлення (SSL), щоб допомогти своїм клієнтам перейти від традиційних лампових технологій до довгострокового та енергоефективного світлодіодного освітлення. Поєднуючи технології, розроблені Массачусетським технологічним інститутом (MIT), з інноваціями з Кремнієвої долини, Luminus пропонує широкий спектр світлодіодних рішень для глобальних ринків освітлення, а також високопродуктивні рішення спеціального освітлення для ринків, орієнтованих на продуктивність.

Хоча, на перший погляд, Luminus може виглядати як світлодіодна компанія, насправді це компанія, яка зосереджена на розв'язанні проблем освітлення всередині та зовні, для життя та роботи.

Огляд компанії Luminus

 

Компании СЭА - 25 лет!Щоб купити світлотехнічну продукцію виробництва Luminus або інших світових брендів та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top