Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Нова серія світлодіодів для агросектору від Seoul Semiconductor

  • 23.02.2022
  • 738

Компанія Seoul Semiconductor впевнено позиціонує себе у світі LED виробів. Багато визначних архітектурних об’єктів підкреслюють свою красу завдяки рішенням освітлення цієї компанії. Адже, приділяється постійна увага науковим відкриттям, активно проводяться дослідження та тестуються розробки, що дає поштовх розвитку новим технологіям освітлення та власним патентам.

У нещодавно випущеній серії світлодіодів SZDR5A0D для теплиць з довжиною хвилі 660 нм помітне значне збільшення кристала, що своєю чергою значно збільшує ККД

Оцініть переваги нової серії, ознайомившись перед цим з детально розписаними технічними характеристиками та особливостями світлодіода у новому випуску журналу «Електрик». 

Зробити замовлення цього випуску журналу або підписатись на нові можливо за ПОСИЛАННЯМ.

Підписка на журнал електрик

 

Компанія СЕА - офіційний дистриб'ютор Seoul Semiconductor на території України. Для замовлення світлотехнічної продукції та отримання кваліфікованної консультації від наших спеціалістів звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту:  info@sea.com.ua.

Top