Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Порушення патентних прав Seoul Semiconductor

  • 04.05.2022
  • 613

Seoul SemiconductorSeoul Semiconductor Co., Ltd., провідний світовий новатор у галузі світлодіодної продукції та технологій, оголосив, що у квітні 2022 року компанія подала позови про порушення патентних прав проти Ace Hardware — глобальної роздрібної компанії у США та проти німецького роздрібного продавця електронних товарів Conrad Electronic (у Європі).

У двох справах, які перебувають на розгляді в Окружному суді США Східного округу Вірджинії та в Окружному суді Німеччини Дюссельдорфа, Seoul заявив про порушення своїх патентів телевізорами марки Philips, світлодіодними лампами та освітлювальними приладами преміум-класу. Seoul також вимагає відкликання продукції, що порушує авторські права, а також знищення цієї продукції у випадку з Німеччиною.

У цих судових процесах патенти Seoul Semiconductor охоплюють технологію люмінофора для високоякісної колірної гами та технологію WICOP.

Seoul Semiconductor розробляла свою технологію люмінофора разом з японською компанією («М») понад 15 років і досягла успіху у виробництві світлодіодних світильників, спектр яких найбільш близький до природного світла. Грунтуючись на визнаній у галузі якості цих світильників, люмінофорну технологію Seoul можна знайти в освітлювальних приладах преміум-класу, що вимагають CRI 90, а також в продукції для дисплеїв.

Порушення патентних прав Seoul Semiconductor
Лампочки преміум-класу та телевізори з люмінофорною технологією для високоякісної колірної гами та технологією WICOP

WICOP — це революційна запатентована технологія побудови компактних світлодіодних виробів, яка дозволяє легко встановлювати лінзи без проводів і корпусів, що забезпечує більш високу теплопровідність і більш тривалий термін служби. Технологія WICOP використовується у понад 100 моделях автомобілів, що становить приблизно 10% світового автомобільного ринку. Вона також широко використовується приблизно на 20% світового телевізійного ринку станом на 2020 рік.

Порушення патентних прав Seoul Semiconductor
Технологія WICOP

Seoul вже кілька разів успішно отримував постійні судові заборони щодо різних продуктів, що порушують авторські права у Європі та США. У вересні 2020 року окружний суд Німеччини у Дюссельдорфі видав безстрокові судові заборони, наказ про відкликання та знищення світлодіодних ламп, вироблених дочірнім підприємством бренду Phillips. У 2019 та 2021 роках Окружний суд США Центрального округу Каліфорнії та Окружний суд Нью-Джерсі видали безстрокові судові заборони на продаж телевізорів Philips та 13 світлодіодних продуктів марки автомобільного освітлення відповідно.

«У той час як глобальні компанії наголошують на корпоративній відповідальності, наприклад, ESG, багато компаній, як і раніше, використовують продукти-наслідувачі, які вкрали важко напрацьовані технології інших, щоб отримати короткостроковий прибуток», — сказав Мен-Кі Хонг, генеральний директор Seoul Semiconductor. "Шкода, що є неетичні компанії, які шукають прибуток за рахунок поту та сліз інших", - додав він.

Сьогодні Seoul Semiconductor Co., Ltd. володіє більш ніж 10,000 патентами на винаходи та удосконалення в галузі світлодіодних технологій. Щорічно компанія інвестує не менше 10% доходів від реалізації продукції на нові розробки. Виробничі можливості дозволяють компанії виробляти близько мільярда світлодіодів на місяць.

Компанія СЕА пропонує придбати різноманітні якісні та високоефективні товари від Seoul зі складу в Києві. В програму поставок входять такі товари як світлодіоди потужні SMD (3W і вище)плати (модулі) Seoulвивідні світлодіоди 4.8 та 5 мм круглісвітлодіодні модулі ACRICH2,5ACRICH3.0 та ACRICH4.0світлодіоди в корпусах 563035283030 та багато інших товарів. Ознайомитись з повною номенклатурою товарів можна за посиланням 
 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Seoul Semiconductor на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту:  info@sea.com.ua.

Top