Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Поспішайте купити товари за акційною пропозицією

  • 01.12.2021
  • 732

Компанія СЕА вітає з початком зимового сезону й наступаючими новорічними святами та оголошує знижки на світлотехнічну продукцію та аксесуари для світлодіодів. Акція діє за умови оформлення замовлення через сайт. Купити світлодіодні товари за спеціальними цінами можна до 23:59:59 30.12.2021.

Компанія СЕА постачає на ринок сучасні світлодіоди: від малопотужних та середньопотужних до потужних світлодіодів на керамічній підкладці та COB. Лінійка світлодіодів охоплює повний спектр за потужністю споживання, світловими та колірними характеристиками. Крім високоякісних світлодіодів, на складі компанії підтримується широка номенклатура аксесуарів: тримачів та монтажних пристроїв для світлодіодів, термальних плат, світлодіодної оптики (лінзи, рефлектори, світловоди), радіаторів та інших необхідних супутніх виробів.

Світлодіодна продукція на складі СЕА — це широкий спектр сучасного світлодіодного обладнання та аксесуарів для побудови систем світлодіодного освітлення, систем інформування, цифрових вивісок та реклами та інших додатків, де використовуються світлодіодні технології.

 

Знижка/акція не сумується з іншими знижками/акціями.
Знижка надається лише у період акції.

 

Компании СЭА - 25 лет!Придбати світлодіодну продукцію за спеціальною ціною можна, оформивши замовлення через сайт до 23:59:59 30.12.2021.

Top