Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Продовження співпраці з Darkoo Optics

  • 21.02.2022
  • 540


Компанія СЕА продовжила дистриб'юторську угоду з компанією Darkoo Optics Co., Ltd., яка спеціалізується на проєктуванні та виготовленні пластикових оптичних лінз та високоточних оптичних систем.

Darkoo Optics Co., Ltd пропонує великий вибір високоякісних лінз різних габаритів, одиночні і мультипліковані, увігнуті або опуклі лінзи, лінійні лінзи, «стільникові» лінзи, лінзи з тримачем або без. Використання оригінальної сировини PMMA від Mitsubishi (Japan) дозволяє домогтися оптичного пропускання 90% та вище.

Товари Darkoo використовуються для сонячної енергії світла, архітектурного підсвічування, автомобільних ламп, безтіньових медичних ламп, систем з високим IP, в прожекторах і т.д.

Компанія СЕА постачає на український ринок високоякісні товари Darkoo, такі як лінзи з можливістю IP-захисту, лінзи без IP-захисту та рефлекторні системи Darkoo.

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Darkoo Optics Co., Ltd. на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua.

Top