Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Seoul Semiconductor випереджає майбутнє за допомогою світлодіодних технологій 2-го покоління

  • 15.07.2022
  • 630

Seoul Semiconductor Co., Ltd., глобальна компанія з виробництва оптичних напівпровідників, оголосила про те, що Seoul Semiconductor і Seoul Viosys (далі - Seoul) є корейськими компаніями №1 в області оптичних напівпровідників (LED) та №1 серед інших світових компаній, що використовують патенти.

Seoul займає перше місце у світі в галузі ультрафіолетових (УФ) світлодіодів, розробляючи та виробляючи їх. За останні два роки компанія посідає третє місце у категорії світлодіодів видимого світла. Світлодіоди Seoul широко використовуються в освітленні, дисплеях та автомобілях. Компанія знаходиться на шляху до того, щоб посісти перше місце.

Seoul Semiconductor

Частка світового ринку світлодіодів за даними дослідницької компанії OMDIA у 2022 р.

Seoul — єдина компанія у світі, що пропонує весь діапазон довжин хвиль від видимого світла до ультрафіолетового та інфрачервоного, у вигляді світловипромінювальних діодів, а також лазерних діодів (VCSEL). Крім того, Seoul на 100% вертикально інтегрований із виробничими потужностями для всіх цих технологій: від пластин та чипів до корпусів та модулів.

Seoul щорічно інвестує майже 100 мільйонів доларів у дослідження та розробки й впроваджує інноваційні світлодіодні технології з приголомшливою швидкістю. Його колекція патентів не має собі рівних у світлодіодній індустрії. Що стосується патентів на технології, існують тисячі патентів на додатки, що належать до інших основних галузей. Майже жоден із світлодіодних товарів у світі сьогодні не може бути виготовлений, якщо Seoul не схвалить використання його патентів.

Seoul Semiconductor

Світлодіодні технології 2-го покоління

Готові стати №1 у світі завдяки інноваційним технологіям другого покоління

Для світлодіодів, що з'явилися на ринку, потрібен патент Seoul, який забезпечує термін служби більше 10 000 годин, ефективність 150 лм/Вт та високу якість кольору (CRI 90+). З того часу, як 30 років тому засновник Seoul Ч. Х. Лі заснував компанію, він невпинно працює разом зі своєю командою над розробкою колекції патентів, які захищають нові технології та майбутнє його компанії. Ч. Х. Лі хоче показати, що в патентній системі є надія та гарні можливості для молодих людей.

Освітлення: гарний сон, гарна пам'ять, гарне здоров'я очей

Сонячне світло. В результаті наше людське тіло працює 24 години на добу, слідуючи сонячному циклу. При ранковому сонячному світлі організм виробляє гормон серотонін, щоб підвищити свідомість. Він вивільняє гормон мелатонін під впливом вечірнього сонячного світла, щоб допомогти нам заснути. Гарний нічний сон видаляє "відходи" з мозку, зміцнює пам'ять і допомагає тілу відновитися. Багато виробів світлодіодного освітлення сьогодні виробляють значну кількість синього світла. Це світло заважає заснути та спати глибше. Крім того, надмірна дія синього світла може призвести до міопії у дітей.

Seoul провів експерименти з різними установами по всьому світу для того, щоб довести дивовижні переваги SunLike. Ці дослідження підтвердили, що освітлення SunLike запобігає короткозорості, покращує сон та робочу пам'ять. Дослідження були проведені Центром клінічних досліджень (CCI) Бригама та жіночою лікарнею Гарвардського університету у США, Базельським університетом у Швейцарії, Сеульським національним університетом у Кореї та Інститутом офтальмології SERI у Сінгапурі.

Автомобілебудування: світлодіодна технологія WICOP необхідна для зв'язку автономних транспортних засобів.

Для безпеки водіїв та пішоходів технологія освітлення Vehicle to Everything (V2X) розпізнає навколишні об'єкти та зв'язується з ними, що дуже важливо для безпілотних автомобілів. Для реалізації технології освітлення V2X необхідна нова концепція технології WICOP із міцною конструкцією без дротів. WICOP вже використовується майже 10% у фарах автомобілів провідних марок у Європі, США та Кореї та стає стандартом для всіх світлодіодів.

Дисплеї: мікро- та міні-світлодіоди надвисокої чіткості від телевізора до планшета

Міні-світлодіоди використовуються для підвищення якості РК-дисплеїв, а світлодіоди WICOP, що не потребують проводів, необхідні для використання мікро-світлодіодів для пристроїв, таких як годинник і AR / VR. WICOP був представлений у світовій пресі в 2015 році Ч. Х. Лі в готелі Intercontinental в Шанхаї, Китай. Сьогодні ця технологія використовується майже 20% всіх дисплеїв.

Крім вакцин та інших медичних методів лікування, нам необхідно знайти способи запобігти поширенню вірусів. Оскільки нові віруси, що мутували, продовжують з'являтися, настав час знайти фундаментальне рішення для запобігання проникненню вірусу в організм людини, крім вакцин або методів лікування. Деякі з останніх досліджень Seoul показали, що технологія Violeds вбиває 99% варіантів Delta та Omicron лише за одну секунду. Під час того ж експерименту було підтверджено зниження кількості вірусів у повітрі більш ніж на 90% протягом 20-30 хвилин, що може призвести до значного зниження показників інфікування.

Прихильність та філософія Ч. Х. Лі розвитку технологій

Ч. Х. Лі вважає, що у розвинених країнах, де дотримуються патентів, промисловість розвивається більше, а люди живуть краще. Промислова революція 18 століття знизила рівень бідності з 85% до 3%. Поширення електрики та Інтернету знизило рівень неписьменності. Таким чином, інформація стала загальнодоступною і зрештою покращила права людини. Що ще важливіше, патентна система дає «справедливі можливості» та створює у суспільстві трохи більше надії.

Генерального директора Лі обурює той факт, що, як і раніше, переважають двоособливі порушники патентів, які наголошують на екологічному, соціальному та корпоративному управлінні, продаючи товари з явно порушеними правами, змінюючи етикетки, або люди, які готові купувати вироби, що порушують права, за низькою ціною. Рішуче захищаючи свою інтелектуальну власність, він хоче дати молодим людям надію, що справедливість існує. Він не буде стригтися, щоб показати свій бойовий дух і принаймні заохочувати молодих людей також підтримувати свій бойовий дух.

засновник Seoul Semiconductor

Ч. Х. Лі, засновник Seoul Semiconductor, в боротьбі за «справедливу можливість» через патентний позов та відмову від стрижки.

За матеріалами Seoul Semiconductor

 

Компанія СЕА пропонує придбати різноманітні якісні та високоефективні товари від Seoul зі складу в Києві. В програму поставок входять такі товари як світлодіоди потужні SMD (3W і вище)плати (модулі) Seoulвивідні світлодіоди 4.8 та 5 мм круглісвітлодіодні модулі ACRICH2,5ACRICH3.0 та ACRICH4.0світлодіоди в корпусах 563035283030 та багато інших товарів. Ознайомитись з повною номенклатурою товарів можна за посиланням 


 

Компании СЭА - 25 лет!Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Seoul Semiconductor на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту:  info@sea.com.ua.

Top