Компанія СЕА
× Компанія Каталог Новини Вакансії Профіль Виробники Контакти Доставка Тех. Підтримка

Аналіз впровадження систем WIM в Україні

  • 03.03.2020
  • 1262

В рамках проведення Міжнародної конференції "Стан дорожньої інфраструктури у гірській місцевості та шляхи її покращення", яка проходила 28.02.2020 у м. Івано Франківськ, спеціалісти Компаніі СЕА провели презентацію систем WIM, а саме ознайомили учасників конференції із впровадженими в Україні об'єктами WIM.

Компанія СЕА — провайдер інновацій з 30-річним досвідом — займається виробництвом обладнання та розробкою систем управління дорожнім рухом та вуличного освітлення. Виконання повного комплексу робіт від розробки до повного введення в експлуатацію об'єктів в країнах СНД зарекомендували Компанію СЕА як сильного, відповідального і надійного виробника і виконавця для облаштування дорожньої інфраструктури.

Завдяки сильній репутації на ринку та високій якості виконаних робіт, фахівці СЕА займаються впровадженням і розробкою систем WIM в Україні в партнерстві з канадською компанією "INTERNATIONAL ROAD DYNAMICS INC" і українською ТОВ "АВТОМАГІСТРАЛЬ-ЮГ" в рамках пілотного проекту зважування автотранспорту в русі "Укравтодор".

Основні функції системи динамічного зважування

Система високошвидкісного динамічного зважування SEA HS-WIM виконує функції вимірювання, збору, обробки, зберігання та передачі даних пов'язаних з такими завданнями:

  • Вимірювання навантаження на осі та групи осей, загальної маси та габаритних параметрів транспортних засобів
  • Ідентифікація транспортного засобу способом фотофіксації та розпізнанням номерних знаків
  • Агрегація всіх даних про транспортні засоби з одночасною класифікацією за габаритно-ваговими параметрами
  • Перегляд даних в режимі реального часу на місці або віддаленим способом за допомогою програмного забезпечення

Компанія СЕА здійснює повний об'єм робіт з впровадження сертифікованих систем динамічного зважування транспортних засобів у русі Weight-in-Motion.

На даний момент реалізовано 4 вимірювальних майданчика. В процесі будівництва ще два. І це тільки початок.

Як заявив Міністр Інфраструктури Владислав Криклій, число таких комплексів виросте з шести до 50. Крім того, система зважування перейде з тестового режиму до повноцінної роботи.

"Автоматичний габаритно-ваговий контроль в 2020 році перейде до повноцінного функціонування. Перші шість комплексів вже працюють в тестовому режимі. У 2020 році WiM майданчики будуть встановлені на дорогах державного значення, в основному на мостах через Дніпро й у портах ", - заявив Владислав Криклій.

Міністр також підкреслив, що габаритно-ваговий контроль допоможе боротися з руйнуванням доріг, на яке впливає перевантажений транспорт.

Реалізовані проекти

У процесі будівництва

 

Компанія СЕА займається проектуванням, монтажем, установкою, впровадженням і підтримкою систем WIM. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити по електронній пошті: info@sea.com.ua.

Top