Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Технічне обслуговування WIM

  • 31.07.2020
  • 1256

В липні 2020 року фахівцями ТОВ “СЕА Електротехнікаˮ було здійснено технічне обслуговування шести об’єктів WIM, які розташовані на Житомирській (М-06), Одеській (М-05), Ковельській (М-07), Харківській (М-03) трасах та Окружній Борисполя (Р-03).

Зважування-в-русі (Weigh-in-Motion, WiM) - це сучасна розумна система комплексного збору інформації про транспортні засоби, які переміщуються по автомобільним дорогам. Вона здійснює моніторинг руху транспорту в режимі реального часу за допомогою обладнання, яке монтується в верхньому шарі покриття автомобільних доріг або на прогонових будовах мостів і шляхопроводів.

Компанія СЕА здійснює повний обсяг робіт з впровадження систем динамічного зважування транспортних засобів, а саме: проектування, виробництво і розробку програмного забезпечення, постачання, монтаж устаткування і опорних конструкцій, а також введення в експлуатацію та технічну підтримку систем WIM.

Основні функції системи динамічного зважування

Система високошвидкісного динамічного зважування SEA HS-WIM виконує функції вимірювання, збору, обробки, зберігання та передачі даних пов'язаних з такими завданнями:

  • Вимірювання навантаження на осі та групи осей, загальної маси та габаритних параметрів транспортних засобів
  • Ідентифікація транспортного засобу способом фотофіксації та розпізнанням номерних знаків
  • Агрегація всіх даних про транспортні засоби з одночасною класифікацією за габаритно-ваговими параметрами
  • Перегляд даних в режимі реального часу на місці або віддаленим способом за допомогою програмного забезпечення

 

Компанія СЕА займається проектуванням, монтажем, установкою, впровадженням і підтримкою систем WIM. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити по електронній пошті: info@sea.com.ua.

Top