Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Введення в експлуатацію серверної WIM

  • 12.01.2020
  • 1086

Представники Укравтодору провели прес-конференцію 6.12.2019 за адресою вул. Фізкультури, 9, Київ з приводу запуску Компанією СЕА в експлуатацію серверної системи WIM. Журналісти могли оглянути приміщення із розташованим у ньому серверним обладнанням Центру Обробки Даних.

Центр Обробки Даних – допоміжний офіс системи динамічного зважування - це відмовостійкий програмно-апаратний комплес, який захищений від несанкціонованого доступу. Допоміжний офіс системи динамічного зважування забезпечує повністю автоматичне оброблення, збір та архівування даних, як мінімум, для 50 (п’ятдесяти) майданчиків динамічного зважування впродовж, як мінімум, 10 (десяти) календарних років з інтенсивністю руху – 50 000 транспортних засобів на добу в одному напрямку.

Центр обробки даних (бек-офіс системи WIM) знаходиться за адресою: Державне агентство автомобільних доріг України «Укравтодор», Україна, 03150, м. Київ, вул. Фізкультури, 9.

Апаратне забезпечення для допоміжного офісу системи динамічного зважування включає в себе такі основні компоненти:

Серверный шкаф бэк-офиса системы WIM

1. Серверна шафа (В якості місця розміщення серверного та комунікаційного обладнання використовується Серверна шафа, яка забезпечуює безпечне зберігання для обладнання та має простий доступ до комплектування).

2. Комутатор Ethernet (На відміну від концентратора, що поширює трафік від одного під'єднаного пристрою до всіх інших, комутатор передає дані лише безпосередньо отримувачу. Це підвищує продуктивність і безпеку мережі, рятуючи інші сегменти мережі від необхідності (і можливості) обробляти дані, які їм не призначалися).

Сервер системы WIMИсточник бесперебойного питания ЦОП системы WIM

3. Основний сервер (У більшості загального користування сервер фізичного комп'ютера (система комп'ютерної техніки) призначений запустити одну або декілька послуг (як приймаюча сторона) для задоволення потреб користувачів інших комп'ютерів в мережі. В залежності від обчислювальних послуг, які вона пропонує, це може бути сервер баз даних, файловий сервер, поштовий сервер, сервер друку, веб-сервер, ігровий сервер, або якийсь інший сервер).

4. Резервний сервер

5. Сховище баз даних (В основі концепції сховища даних (СД) лежить розподіл інформації, що використовують в системах оперативної обробки даних (OLTP) і в системах підтримки прийняття рішень (СППР).

6. Мережевий Екран (Брандмауер) (Брандмауери надають функції VPN, запобігання вторгненню та антивіруси, а також забезпечують високу продуктивність, навіть якщо увімкнено декілька функцій безпеки).

7. Мережевий відеореєстратор (для реалізації поставлених завдань проектом передбачено мережевий відеореєстратор Huawei VCN3020).

8. ДБЖ 3,0 кВА

9. Сервери точного часу по протоколу NTP

10. Робочі місця адміністраторів та диспетчерів

Для забезпечення стабільності та надійності роботи Центру Обробки Даних використовується обладнання виробництва Huawei.

В приміщенні серверної також встановлена автоматична локальна система пожежогасіння та система кондиціонування.

Основною метою допоміжного офісу системи динамічного зважування є централізація та обробка даних системи динамічного зважування для таких цілей:

  • забезпечення зручного інструмента для виявлення транспортних засобів із перевищенням порогового навантаження на вісь, що пересуваються в районі будь-якого майданчика для динамічного зважування, із ймовірністю 95 %
  • створення баз даних для виконання завдань системи динамічного зважування
  • розробка низки спеціальних статистичних звітів у форматах, на основі зазначених вище баз даних;
  • розкриття додаткової оперативної інформації уповноваженим правоохоронним органам

Сетевой видеорегистратор в ЦОП WIMХранилище баз данных системы WIM

Серверный экран бэк-офиса WIЬКоммутатор центра обработки данных системы WIM

Також передбачається можливість коригувати налаштування системи, зокрема, параметрів обладнання на всіх майданчиках для динамічного зважування, а також завантажувати дані з них за допомогою команд із робочого місця адміністратора, підключеного до локальної мережі допоміжного офісу системи для динамічного зважування.

 

Компанія СЕА займається розробкою і впровадженням систем WIM в Україні в партнерстві з канадською компанією "INTERNATIONAL ROAD DYNAMICS INC" і українськоїюТОВ "АВТОМАГІСТРАЛЬ-ЮГ" в рамках пілотного проекту зважування автотранспорту в русі "Укравтодор".

 

Компанія СЕА займається проектуванням, монтажем, установкою, впровадженням і підтримкою систем WIM. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити по електронній пошті: info@sea.com.ua.

Top