Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Серія нових модулів LTE Cat 1 з хітовою ціною від Quectel

  • 06.03.2023
  • 953
Компанія Quectel Wireless Solutions має постійний динамічний розвиток і є активним учасником четвертої промислової революції, в деяких випадках сама створює цю революцію, пропонуючи найбагатший асортимент модулів на ринку стільникового зв'язку — від 2G і NB-IoT до 5G і вище, автомобільні LTE та C-V2X модулі, GNSS-модулів для систем супутникової навігації з широким асортиментом продукції, що охоплюють найпередовіші бездротові технології і відкрито співпрацює з партнерами в екосистемі IoT для загального натхнення та розвитку.
 
EG915U —  серія, що складається з трьох різновидів модулів EG915U-EU, EG915U-LA, EG915U-CN, які відповідають діапазону частот різних країн і регіонів та дають можливість використовувати модуль глобально. Модулі EG915U забезпечують можливість роботи в мережах 2G та 4G для задоволення потреб різних галузевих напрямків.
 
Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором продукції Quectel Wireless Solutions на території України і підтримує політику бренду в запоруці високої якості та компетентних цін.
 
У випуску журналу «Радіоаматор» 11-12 міститься стаття для детального ознайомлення про EG915U – новий LTE Cat 1 модуль від Quectel.
 
Більше новин та цікавої інформації зі світу електронного обладнання отримуйте з підпискою на спеціалізований журнал.
 
 
Компанія СЕА з 1990 року займається оптовою торгівлею на ринку України електронними компонентами для промислових підприємств. В області бездротових технологій ми пропонуємо модеми, модулі зв'язку та аксесуари від провідних світових виробників. Купити продукцію Quectel і для отримання додаткової інформації та запиту даташітів, будь ласка, зв'яжіться з відділом бездротових компонентів Компанії СЕА, за телефоном: +38 (044) 330 00 88, +38 (067) 352 98 56 або надішліть запит на e-mail: quectel@sea.com.ua
Top