Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Встигніть придбати модуль M66DSFA-04-STDN від Quectel за низькою ціною!

  • 03.02.2023
  • 1124

Компанія СЕА анонсує зниження ціни на ультракомпактний GSM/GPRS-модуль M66DSFA-04-STDN виробництва Quectel Wireless Solutions. На складі СЕА знаходиться обмежена кількість модулів за наднизькою ціною. Розпродаж проводиться з 03 лютого 2023 до 17 лютого 2023 включно. Не упустіть свій шанс; товари вже готові до відвантаження!

M66DSFA-04-STDN – це ультракомпактний чотирьохдіапазонний модуль GSM/GRPS з двома SIM-картами та двома резервними модулями, що використовує корпус LCC. Заснований на новітньому чипсеті 2G, він забезпечує оптимальну продуктивність при передачі SMS та даних, а також під час роботи зі звуком навіть у суворих умовах. Функція Dual SIM Dual Standby дозволяє клієнтам одночасно використовувати дві (U) SIM-картки в одному пристрої. Ультракомпактний профіль 15,8 мм × 17,7 мм × 2,3 мм робить M66DSFA-04-STDN ідеальною платформою для чутливих до розміру додатків.

Модуль використовує технологію поверхневого кріплення, що робить його ідеальним рішенням для довговічних та міцних конструкцій. Низький профіль та невеликий розмір корпусу LCC дозволяють легко вбудовувати M66DSFA-04-STDN у додатки з невеликим об'ємом та забезпечувати надійний зв'язок. Цей вид корпусу ідеально підходить для великосерійного виробництва, що висуває суворі вимоги до вартості та ефективності.

Компактний форм-фактор, низьке енергоспоживання і два інтерфейси (U) SIM-карти роблять M66DSFA-04-STDN найкращим вибором для таких додатків, як портативні пристрої, автомобільні, промислові ПК, персональне відстеження, бездротові POS, інтелектуальні вимірювання, телематика та інші програми M2M.

Основні переваги M66DSFA-04-STDN:

  • Надкомпактний форм-фактор із функцією Dual SIM Dual Standby (DSDS)
  • Спрощений процес паяння з корпусом LCC
  • Споживана потужність всього 1,3 мА
  • Підтримка голосового зв'язку, Bluetooth та QuecFOTATM
  • Вбудовані потужні протоколи інтернет-сервісів, кілька сокетів та IP-адрес

Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором продукції Quectel Wireless Solutions — провідного в світі виробника бездротових модулів.

 

Компанія СЕА з 1990 року займається оптовою торгівлею на ринку України електронними компонентами для промислових підприємств. В області бездротових технологій ми пропонуємо модеми, модулі зв'язку та аксесуари від провідних світових виробників. Купити продукцію Quectel і для отримання додаткової інформації та запиту даташітів, будь ласка, зв'яжіться з відділом бездротових компонентів Компанії СЕА, за телефоном: +38 (044) 330 00 88, +38 (067) 352 98 56 або надішліть запит на e-mail: quectel@sea.com.ua

Top