Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Автомобільні герметичні з’єднувачі для друкованих плат та проводів від Molex

  • 19.03.2024
  • 888

У промисловості транспортних засобів інженери постійно стикаються з проблемою оснащення більшої кількості електроніки в одному просторі, пристосування до швидшого часу складання та зменшення виробничих витрат. Система роз’ємів MX150 пропонує менший розмір корпусу порівняно з традиційними роз’ємами USCAR і розроблена для простого та безпечного монтажу.

MX150

Перевірені на практиці системи роз’ємів MX150 від Molex пропонують інтерфейс USCAR, чудові робочі температури та номінальний струм до 22,0 А для застосування у всіх видах транспортних засобів. 

Підтримка низької та середньої напруги в одному форм-факторі

Роз’єми середньої напруги MX150 дозволяють виробникам автомобілів оновити архітектуру електропроводки до 48 В з мінімальними інженерними роботами, використовуючи перевірений форм-фактор MX150. Ця можливість оновлення до 48 В забезпечує значну економію вартості та ваги за рахунок зменшення розміру проводки в різноманітних додатках у автомобілях.

MX150

Повне системне рішення

MX150 пропонує комплексне пакетне рішення для систем роз’ємів 1,50 мм. Розробники можуть вибрати сумісні male та female роз’єми та клеми, які пропонуються в різних варіантах покриття для задоволення конкретних потреб застосування.

MX150

Гнучкість і економія місця

Економія простору та маси надзвичайно важлива, ніж будь-коли, для електромобілів з двигуном внутрішнього згоряння і акумуляторних електромобілів через суворі правила EPA та необхідність зменшити розмір батареї. MX150 — це сімейство продуктів, яке постійно розвивається, щоб запропонувати широкий діапазон розмірів схем і варіантів гібридних роз’ємів. Як наслідок, дизайнери виграють від гнучкості та економії місця.

MX150

Високоякісні та надійні з’єднання в суворих умовах

Сімейство продуктів MX150 — це промислово перевірена пропозиція з відмінною гарантією. Крім того, продукти пропонують високотехнологічні корпуси роз’ємів, технологію ущільнення та конструкції гарантії положення, які забезпечують високоякісні з’єднання, що робить MX150 ідеальним рішенням для дизайнерів.

MX150

Герметичні роз'єми


Попередньо зібраний корпус TPA:
Допомагає забезпечити правильну фіксацію обтиснутих клем у роз’ємі; TPA не встане в остаточне заблоковане положення, а система роз’ємів не зафіксується, якщо термінал не заблоковано
 

Конструкція корпусу з кроком 3,50 мм:
Підтримує однорядні конфігурації для 2-6 контурів і дворядні конфігурації для 4-, 6-, 8-, 12-, 16-, 20- і 16-контурних гібридів

USCAR-20 (FCLT)/USCAR-2 Rev.4/USCAR-21:
Можна використовувати в середовищах: на двигуні, в умовах високої вібрації, під капотом і під шасі при температурах четвертого класу


Варіанти включають ущільнювальну прокладку для монтажу на панелі, високотемпературний термопластичний корпус, затискач M3:
Забезпечує гнучкість конструкції


Захисний матовий ковпачок (стандартні роз'єми):
Захищає, надійно зберігає та забезпечує розвантаження від натягу на інтерфейсі ущільнення дроту

1,50 мм клемна система з низьким вставленням:
Забезпечує високоефективне з’єднання для додатків із середньою потужністю (від 14 до 22 AWG).

Доступні однорядні та дворядні кришки:
Забезпечує додатковий захист проводів із задньої частини роз’єму; закріплює пучок кабелів; забезпечує зняття напруги

Технологія матового ущільнення для клем MX150 (1,50 мм):
Усуває потребу в індивідуальних кабельних ущільненнях, що забезпечує зменшення розміру корпусу та зниження вартості
 
Інтерфейс USCAR:
Це випущений і затверджений інтерфейс для основних північноамериканських виробників

Доступні версії V0 (сертифіковано UL1977):
Відповідає суворим вимогам безпеки


Цільний корпус і TPA:
Забезпечує економію витрат


Доступні 16-, 12-, 10-, 9- і 8-контактні роз'єми:
Пропонує універсальність для широкого спектра застосувань
 

Клеми


Доступні варіанти з олова, срібла та золота для матового ущільнення леза та розетки, а також клем із ущільненням кабелю:
Забезпечує надійний та економічний зв'язок
 

Номінальний струм до 22,0 А:
Забезпечує чудову продуктивність
 


За матеріалами Molex

Для того щоб отримати кваліфіковану консультацію про товари Molex чи про комплексні рішення від бренду в Україні зверніться до офіційного дистриб'ютора в Україні — Компанію СЕА телефоном: +38 (044) 330-00-88 або e-mail: info@sea.com.ua
Top