Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Блочні ПК для вимогливих периферійних систем від Phoenix Contact

  • 19.12.2023
  • 776

Блочні ПК від Phoenix Contact підходять для широкого спектра завдань автоматизації — від простого збору даних до складних додатків Інтернету речей та периферійних додатків. Завдяки серії UPC VL3 тепер доступні особливо компактні пристрої для вимогливих периферійних обчислень у розподілених шафах керування.

Правильний вибір процесора Intel — двоядерного або чотириядерного центрального процесора Atom серії X6000 (Elkhart) — забезпечує необхідну продуктивність для відповідної програми, споживаючи при цьому якомога менше енергії. Використання сучасних компонентів, таких як оперативна пам'ять DDR4, енергонезалежна пам'ять NVMe і порти Gigabit Ethernet, ще більше підвищує продуктивність блочного ПК.

Блочні ПК від Phoenix Contact

Базова система пропонує інтерфейс DisplayPort для екранів високої роздільної здатності з можливістю багатопотокового відтворення. Пристрій, оснащений двома інтерфейсами Gigabit Ethernet і двома високошвидкісними інтерфейсами USB 3.1, може бути доповнений двома послідовними інтерфейсами (RS-232, -422, -485). Користувачі також можуть налаштувати зв'язок через бездротову локальну мережу (WLAN). Монтаж здійснюється на DIN-рейку за допомогою монтажних кронштейнів для настінного монтажу. Серія VL3 UPC також може бути розширена двома модулями. Одна з опцій включає два додаткові порти Gigabit Ethernet та інтерфейс M.2 для доповнення накопичувачем великої ємності. Другий варіант — модем 4G/LTE, який також має інтерфейс M.2 для розширення пам'яті. Модуль також підготовлений для майбутніх 5G-модемів, а отже, є перспективним.

За матеріалами Phoenix Contact

Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top