Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Джерела живлення із вбудованим автоматичним вимикачем пристрою від Phoenix Contact

  • 21.06.2023
  • 930

Джерело живлення 24 В Trio PowerДжерело живлення 24 В Trio Power від Phoenix Contact встановлює новий стандарт для машинобудування. Рішення Plug-and-Play для шафи керування додатково доступне із вбудованим електронним автоматичним вимикачем пристрою.

Джерела живлення особливо компактні завдяки малій габаритній ширині й можливості безпосереднього послідовного з’єднання. Невелика габаритна глибина забезпечує можливість монтажу у маленьких корпусах 210 мм. Джерела живлення також вражають простотою використання: технологія з’єднання Push-in забезпечує швидкий монтаж без використання інструментів. Вбудовані поля для маркування використовуються для простого відображення ідентифікаторів обладнання та схем. Завдяки інтуїтивно зрозумілій концепції введення в експлуатацію пристрої швидко готові до роботи. Механічне блокування потенціометрів забезпечує зокрема й захист від несанкціонованого доступу.

Крім того, джерела живлення мають різні можливості діагностики. Багатоколірні світлодіоди й загальний контакт сигналізують про всі важливі стани, як-от DC OK, перевантаження та коротке замикання. Додатково доступний інтерфейс IO-Link для діагностики та налаштування параметрів. Завдяки вихідній потужності до 960 Вт для мереж 1 AC і 3 AC джерело живлення підходить для приводних технологій. Динамічний резерв потужності (150 відсотків протягом п’яти секунд) також дає змогу запускати важкі навантаження. Завдяки потужній графічній характеристиці вихідного сигналу можна без проблем живити ємнісні навантаження. Додатково джерело живлення доступне із вбудованим електронним автоматичним вимикачем пристрою, завдяки чому забезпечує високу експлуатаційну готовність обладнання.

За матеріалами Phoenix Contact

Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top