Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Електронний запобіжник малого струму для DIN-рейки від Phoenix Contact

  • 12.06.2023
  • 923

PTCB eFuseЗавдяки автоматичним вимикачам пристрою PTCB eFuse від Phoenix Contact номінальні струми до 1 A тепер також мають електронний захист. Такі функції, як сигнал стану і можливість перезавантаження на місці та віддалено, надають переваги, які раніше були доступні лише для захисту великих номінальних струмів.

Це полегшує однозначне виявлення помилок, допомагає точно визначити місце виникнення помилки та швидко відновити експлуатаційну готовність. Час відгуку скорочується, якщо порівняти зі звичайними пристроями захисту. Нові установки з номінальним струмом <1 A можна легко проєктувати із застосуванням автоматичних вимикачів пристроїв. Завдяки можливості налаштування виробів точне значення струму можна скоригувати в будь-який момент. До остаточної реалізації на зміни в навантаженнях можна гнучко реагувати без необхідності заміни виробів. Низька втрата напруги на захисному вимикачі дає змогу прокладати довгі кабелі до споживача. Завдяки цьому гарантується безпечне живлення та захист, зокрема для децентралізованих систем. Конструкцію з PTCB eFuse можна в будь-який час розширити, завдяки чому наявні системи, наприклад, зі скляними запобіжниками, також можна без проблем переобладнати на нові вироби.

Крім того, використання запобіжників малого струму дає змогу заощадити місце в шафі керування завдяки вбудованому розподілу потенціалів плюса та мінуса. Можливість комбінування та з’єднування з усіма клемами асортименту Clipline complete полегшує створення систем.

За матеріалами Phoenix Contact

Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top