Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Модернізація мереж за допомогою гігабітних розширювачів Ethernet від Phoenix Contact

  • 26.05.2023
  • 826

Нові гігабітні розширювачі Ethernet від Phoenix Contact забезпечують високошвидкісний Ethernet через будь-які 2-проводові або коаксіальні кабелі. За допомогою цих пристроїв можна досягти дальності дії до одного кілометра.

Наявні кабелі все ще можна використовувати для широкосмугових систем Ethernet. Таким чином, пристрої підтримують модернізацію наявних мережевих структур і допомагають скоротити витрати. Отже гігабітні розширювачі Ethernet суттєво випереджають стандарт Ethernet. Це дає змогу досягти максимальної дальності дії 100 метрів зі швидкістю 1 Гбіт/с на спеціально призначених для цього кабелях Ethernet.

гігабітні розширювачі Ethernet

За допомогою функцій Power-over-Link (PoL) і Power-over-Ethernet (PoE) можна подавати живлення до всієї мережі гігабітного розширювача Ethernet і підключених пристроїв Power-over-Ethernet через кабель для передачі даних. Це позбавляє від необхідності встановлювати блоки живлення на віддалених пристроях Power-over-Ethernet, спрощуючи встановлення за принципом Plug-and-Play. Завдяки цьому можна швидко вводити в експлуатацію віддалені станції, такі як точки доступу WLAN, системи керування воротами та дверима або термінали доступу, без необхідності встановлювати там додаткові джерела живлення, акумулятори або сонячні батареї.

Гігабітні розширювачі Ethernet особливо добре підходять для систем відеоспостереження, оскільки сучасна відеотехніка висуває високі вимоги до розгалуженої мережевої інфраструктури, яка досить часто все ще прокладається коаксіальними кабелями.

За матеріалами Phoenix Contact

Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top