Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Надійний захист систем постійного струму від перенапруг від Phoenix Contact

  • 24.04.2023
  • 748

VAL-MB-T2-750DC, VAL-MB-T2-1000DCМетою All Electric Society є світ, в якому достатня кількість енергії доступна з відновлюваних джерел. Перший крок до цього — електрифікація. Нові розрядники для захисту від перенапруг типу 2 VAL-MB-T2-750DC та VAL-MB-T2-1000DC компанії Phoenix Contact допомагають у цьому питанні.

Оскільки кількість систем постійного струму постійно зростає, дедалі більше операторів установок також використовують постійний струм із напругою від 650 до 750 В постійного струму у промисловому середовищі. Окрім сфери електромобільності, постійний струм також використовують у накопичувачах енергії. Якщо їм спочатку доводиться перетворювати енергію, що надходить від вітроелектростанцій або фотоелектричних установок, вони втрачають цінну енергію.

Пристрої з постійним струмом також потребують надійного захисту від перенапруг, спричинених струмами блискавки або комутаційними операціями. Розрядники для захисту від перенапруг, спеціально розроблені для цих систем, надійно захищають від високої напруги. Залежно від напруги системи два варіанти VAL-MB-T2-750DC і VAL-MB-T2-1000DC пропонують відповідне рішення для різних сфер застосування. Їх можна використовувати на висоті до 6000 м над рівнем моря. Механіко-оптичний індикатор стану інформує про стан пристрою захисту. Завдяки вбудованій дистанційній сигналізації можлива також інтеграція в диспетчерську. Компактна конструкція придатна до встановлення в умовах обмеженого простору.

За матеріалами Phoenix Contact

Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top