Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нове покоління медіаконвертерів Ethernet від Phoenix Contact

  • 24.10.2023
  • 1184

MC 1000Phoenix Contact випускає три нові лінійки медіаконвертерів, кожна з яких призначена для конкретних промислових умов і завдань.

Ці пристрої, розроблені для забезпечення високої продуктивності, довговічності та гнучкості, відповідають різноманітним промисловим вимогам — це недорогі рішення, які підходять для середовищ із високими температурами й мають високий рівень електромагнітної сумісності.

Медіаконвертери серії MC 1000, розроблені для галузей, де ціна має важливе значення: вони пропонують доступне за ціною, але надійне рішення для з’єднання. Конвертери роблять можливою передачу Ethernet через оптоволокно й забезпечують безперебійний зв'язок без шкоди для якості.

Конвертери серії MC 1000T мають розширений діапазон температури, а також є надійним рішенням для використання в суворих умовах експлуатації. Вони забезпечують безперебійне з'єднання навіть у складних умовах.

Серія MC 1000E була спеціально розроблена для середовищ з електромагнітними перешкодами та потенційно вибухонебезпечних середовищ і забезпечує стабільний обмін даними. Крім того, пристрої мають повний пакет документів допусків.

Медіаконвертери серії MC 1000 відповідають суворим вимогам промислового середовища, встановлюючи новий стандарт безперебійної передачі даних.

Новий асортимент медіаконвертерів є продовженням успішної лінійки комутаторів Ethernet від Phoenix Contact і включає в себе більш широкий спектр оптоволоконних інтерфейсів, функцій, орієнтованих на конкретні застосування, сертифікатів відповідності та місць встановлення.

За матеріалами Phoenix Contact

Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top