Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Нові з’єднувачі для друкованих плат від Phoenix Contact відкривають свободу дизайну

  • 12.07.2023
  • 949

Нова серія з’єднувачів для друкованих плат SPC 4 від Phoenix Contact заощаджує простір і виробничі витрати завдяки своїй конструкції, орієнтованій на потреби замовника.

З’єднувачі для друкованих плат серії SPC 4 із кроком лише 6,35 мм тепер потребують ще менше місця на пристрої. У поєднанні з інноваційним з’єднанням екрана процес проєктування відкриває цілу низку нових можливостей для дизайну. SPC 4 дає змогу знизити виробничі витрати завдяки основам колодок THR, за допомогою яких можна реалізувати автоматизоване комплектування.

Крім того, гарно продумана серія добре підходить для паяння оплавленням. Перевірене з’єднання Push-in полегшує монтаж і дає змогу використовувати великі провідники до 4 мм². Завдяки збільшеному захисту від дотику на основі колодки та штекері з’єднувач забезпечує також додаткову безпеку.

За матеріалами Phoenix Contact

Phoenix Contact

Продукція Phoenix Contact представлена на ринку у шести сегментах галузі: електротехнічні клеми, промислові роз'єми, клеми та роз'єми для друкованих плат, захист від імпульсних перенапруг, перетворення сигналів у системах керування та промислова автоматизація. В програму поставок Компанії СЕА входять безліч товарів від даного виробника, які відрізняються високою надійністю та ефективністю. Ознайомитись з товарами виробництва Phoenix Contact можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — сертифікований партнер Phoenix Contact на території України. Щоб купити продукцію Phoenix Contact і за додатковою інформацією звертайтеся до відділу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити на електронну пошту: info@sea.com.ua

Top