Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Серія XLG від MEAN WELL з DALI-2

  • 08.02.2024
  • 1142
Серія XLG від MEAN WELL завоювала серця клієнтів завдяки універсальному дизайну, що підтримує як постійний струм, так і постійну напругу. Ці драйвери застосовуються в звичайних вуличних ліхтарях, прожекторах та для живлення світлодіодних стрічок різних напруг (12В, 24В, 48В).
 
MEAN WELL розробили моделі з функцією DALI-2 для інтеграції драйверів серії XLG в інтелектуальні системи управління освітленням. Ці моделі охоплюють всю лінійку XLG від 50 до 320 Вт, а для потужності від 150 Вт буде доступна модель з додатковим виходом 12V/250mA.
 
Серія XLG працює в режимі "постійної потужності", що дозволяє використовувати їх з різними світильниками, що потребують різні струми. Для захисту від перегріву драйвер автоматично знижує вихідну потужність при підвищенні температури, а вхідний захист (IOVP) вимикає драйвер при перенапрузці вхідної напруги.
 
Серія XLG-DA2 пропонує різні типи виходів (L, M, H) та опціональний вихід 12V/250mA для деяких моделей. Основні характеристики включають роботу в режимі постійної потужності, широкий діапазон вхідних напруг, захист від короткого замикання та перегріву, підтримку протоколу DALI-2, захист від імпульсних перенапруг, довгий термін служби та 5-річну гарантію.
 
Більше про ряд функцій та сфери застосування читайте у журналі Радіокомпоненти. Зручне ЗАМОВЛЕННЯ журналів видавництва для отримання найсвіжіших новин у світі електроніки та інноваційних технологій.
 
За додатковою інформацією, а також з питань придбання продукції MEAN WELL звертайтесь до офіційного дистриб'ютора MEAN WELL Enterprises Co., Ltd на території України — Компанії СЕА, тел.: (044) 330-00-88info@sea.com.ua
Top