Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Winmate GCS — найкращий вибір для безпілотників

  • 12.03.2024
  • 1000
Наземна станція керування БПЛА Winmate із можливістю перегляду відео високої роздільної здатності в реальному часі є надважливим інструментом у наші часи.
 
Поєднання всепогодної, пило- та водонепроникної конструкції (IP65) і стійкості до падінь, ударів і вібрації класу MIL робить цю наземну станцію управління надійним і довговічним варіантом для будь-якого користувача БПЛА. Станція підтримує додаткове підключення WIFI, Bluetooth і 4G/5G, є потужним і зручним інструментом для користувачів БПЛА. 
 
Наземна станція управління має модель SUITCASE з процесорами Intel і конфігураціями Core i3/i5/i7, також оснащена 15,6-дюймовим мультисенсорним дисплеєм, подвійними антенами, підтримкою різних бездротових модулів і двома знімними батареями, що збільшує час роботи. Вбудована мікросхема TPM забезпечує високий рівень безпеки, захищаючи від витоку даних та інших загроз безпеки.
 
У статті журналу СHIP NEWS розглянуто детальніше, чому Winmate GCS є найкращим вибором для пілотів дронів.
 
 
Компанія СЕА є офіційним дистриб`ютором Winmate в Україні. Купити продукцію виробництва Winmate та за додатковою інформацією звертайтесь до відділу промислових комп'ютерів Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88 або надсилайте запити електронною поштою: info@sea.com.ua.
Top