Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Автоматизовані системи моніторингу та управління для підприємств ЖКГ

  • 06.02.2018
  • 3157

Встежити за кожним етапом енергопостачання, коли мова заходить про досить великі підприємства, а-ля ЖКГ, фактично, неможливо. У таких ситуаціях, на допомогу приходять автоматизовані системи моніторингу та управління, які не тільки спрощують роботу підприємств, а й роблять її більш комфортною.

Автоматизовані системи моніторингу та управління для підприємств ЖКГ

Компанія СЕА - надійний виробник автоматизованих систем моніторингу та управління SEA Smart City. В асортимент продуктів входить не тільки автоматизована система моніторингу, а й багато інших важливих технологій. Серед таких, існує система обліку енергоресурсів. Це особливий термінал, здатний передавати дані про стан енергоресурсів на відстані, що дуже комфортно, і надзвичайно важливо в сучасних реаліях. Крім того, Компанія СЕА надає автоматизоване обладнання, яке веде облік споживання енергоресурсів. Автоматизовані системи моніторингу та управління для підприємств від Компанії СЕА можна умовно поділити на такі:

  • Ті, що працюють з міським освітленням
  • Системи, пов'язані з роботою парковок
  • Загальні автоматизовані системи енергоспоживання на міському рівні
  • І більш вузькопрофільні моделі, для роботи з котельнями, ліфтами, і т.д.

Якщо взяти для прикладу автоматизовані системи моніторингу та управління енергоспоживання міста, то варто виділити наступні переваги, які отримає споживач:

  • Ви будете мати можливість стежити за об'єктами, використовуючи інтерактивну карту міста
  • Зручний інтерфейс програмного забезпечення лояльний до користувача
  • Управління може здійснюватись віддалено, за допомогою терміналу, що дозволяє системам ЖКГ вкрай швидко реагувати в певних ситуаціях
  • Програма може автоматично формувати звітні дані, переносячи інформацію в друковані документи

Автоматизовані системи моніторингу та управління для підприємств ЖКГ

Підводячи підсумки, важливо відзначити, що автоматизовані системи моніторингу та управління є вкрай вдалими технологіями тому, що зводять до мінімуму людський фактор, який часто є причиною багатьох проблем. Автоматизація на сьогоднішній день є прерогативою розвитку сучасного світу, і Компанія СЕА в даному плані зробила великий крок вперед, і може по праву вважатися передовиком своєї індустрії.

 

Компании СЭА - 25 лет!За додатковою інформацією та з питань придбання або впровадження систем для автоматизації об'єктів житлово-комунального господарства та автоматизованих систем обліку енергоресурсів звертайтеся до центрального офісу Компанії СЕА, тел .: +38 (044) 330-00-88, e-mail: info@sea.com.ua

Top