Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Система диспетчеризації ліфтів від вітчизняного виробника у м. Кам’янське

  • 31.03.2017
  • 1856

Система диспетчеризації «СЕА СКУЛ» розроблена Компанією СЕА з урахуванням сучасних тенденцій розвитку ліфтової індустрії, плану розвитку житлово-комунального господарства України та потреб організацій, які обслуговують ліфти. Сьогодні сучасну систему диспетчеризації «СЕА СКУЛ» встановлено в багатьох містах по всій Україні. Одним з таких міст і стало Кам’янське.

Система диспетчеризації ліфтів, СЕА СКУЛ, Кам’янське  Система диспетчеризації ліфтів, СЕА СКУЛ, Кам’янське

У системі задіяне обладнання, яке можна розділити на: обладнання, яке монтується на ліфті та обладнання, яке встановлюється на диспетчерському пункті. У робочому режимі термінал аналізує поєднання сигналів у контрольних точках станції управління і виявляє несправності, збої, спроби втручання у роботу ліфта та аварійні ситуації. Диспетчер має можливість дистанційного ввімкнення/вимкнення як ліфта, так і освітлення під’їздів. Всі дії диспетчера (час реагування, керування ліфтом) та робота ліфтів протоколюються та зберігаються в журналі у якому можна подивитись як функціонує конкретний ліфт.

Система диспетчеризації ліфтів, СЕА СКУЛ, Кам’янське  Система диспетчеризації ліфтів, СЕА СКУЛ, Кам’янське

Те, як працює система, подобається не тільки Замовнику, а задоволена й організація, яка обслуговує ліфти через те, що обладнання контролює роботу ліфтового обладнання і при виникненні несправності диспетчер передає механіку причину несправності, що в свою чергу допомагає механіку завчасно підготуватись перед виїздом на об’єкт.

 

Компании СЭА - 25 лет!За додатковою комерційною та технічною інформацією звертайтесь у центральний офіс Компанії СЕА - виробника систем диспетчеризації ліфтів "СЕА СКУЛ" - м. Київ, вул. Краківська, 13-Б, тел .: +38 (044) 291-00- 41; info@sea.com.ua

 
Top