Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Системи обліку енергоресурсів потрібні багатьом

  • 05.12.2017
  • 2581

Враховувати витрати тих чи інших ресурсів і показників завжди необхідно - і неважливо, чи мова йде про виробниче підприємство, або про приватний житловий блок. Уміння правильно концентрувати і розподіляти ресурси лежить в основі успішної економіки і фінансового процвітання, так що необхідно приділити цій справі трохи часу і попередньо проаналізувати кращі пропозиції по системам обліку ресурсів. Тому що від цього буде залежати не тільки кінцевий результат обліку, але також ціна, яку Ви заплатите за покупку і установку такої системи.

Ми говоримо про те, щоб система обліку енергоресурсів була збалансованою і правильною в усьому, що стосується планування - таким чином Ви зможете не тільки успішно стежити за витратою ресурсів, але і планувати подальші кроки відповідно. Тут слід спочатку придивитися до тих пропозицій, які вже стали кращими і які можуть бути корисні абсолютно всім зацікавленим користувачам, незалежно від наявного бюджету та інших параметрів. Якщо Ви будете уважні, то просто не зможете пройти повз найбільш показових і якісних варіантів таких систем обліку.

Структурная схема подключения коммуникаций

У розділі "Загальноміська інформаційна система SEA Smart City" Компанії СЕА Ви зможете придивитися до покупки найбільш якісної і повноформатної системи контролю енергоресурсів, яка здивує Вас з цілого ряду своїх можливостей. Дуже важливо також попередньо обговорити всі робочі моменти перед покупкою з тими фахівцями, які тут працюють. Тому як краще заздалегідь дізнатися все важливе і потрібне, щоб в подальшому робота з системою обліку енергоресурсів була плідною і корисною.

До того ж, слід орієнтуватися виключно на ті пропозиції, які стосуються перш за все правильного підбору системи обліку енергоресурсів - в залежності від самих ресурсів і середовища їх використання. Тому що існують різні системи обліку, деякі з яких можуть похвалитися досить зрозумілою схемою функціонування, в той час як інші призначені для суворо визначених цілей. Вибирайте найпривабливіші варіанти з наявних, так як різні системи контролю енергоресурсів можуть бути по-різному відповідними і дивовижними у своєму функціоналі.

Архитектурная реализация системы диспетчеризации теплоснабжения

З 2007 року Компанія СЕА є виробником і інтегратором сучасного та енергоефективного обладнання та автоматизованих систем моніторингу для інфраструктури сучасного міста на базі ресурсів стільникового зв'язку GSM.

Дорожній рух і транспорт

  • Модернізація і будівництво нових світлофорних об'єктів з використанням LED світлофорів і ін. технічних засобів управління дорожнім рухом власного виробництва. Реалізовані проекти в Україні - більш, ніж в 20 містах, зокрема і в таких обласних центрах як: Київ, Донецьк, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Харків, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Луцьк та багатьох інших.
  • Організація муніципальних платних парковок, першого в Україні "перехоплюючого паркінгу".
  • Впровадження систем супутникового моніторингу транспорту.

Міське освітлення

Впровадження бездротової системи управління міським вуличним освітленням СЕА СУГО більш, ніж в 15 містах України, таких як: Київ, Донецьк, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Харків, Херсон, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Луцьк та багатьох інших.

Ліфтове господарство

Комплексна система диспетчеризації ліфтів на базі реcурсів стільникового зв'язку GSM - СЕА СКУЛ в Україні встановлена ​​більш ніж в 10 містах, таких як: Київ, Донецьк, Запоріжжя, Харків, Львів, Полтава, Чернігів, Суми, Вінниця, Прилуки, Вишневе і ін.

Водопостачання (водоканали)

Системи дистанційного обліку та контролю споживання води на базі реcурсів стільникового зв'язку GSM і протоколу M-Bus - СЕА АСОЕ.В запущені в експлуатацію в Тернополі та Одесі.

Загальноміська інформаційна система SEA Smart City

Муніципальні органи і адміністрації міст мають у своєму розпорядженні великий об'єм соціально-значимої інформації, яка може бути дуже корисна населенню і гостям міста - для зручності відображення життєдіяльності міських служб ЖКГ.

Тому Компанія СЕА пропонує спростити доступ до різних верств адресно-довідкової інформації шляхом розміщення відповідних сервісів на офіційному сайті міста за допомогою ресурсів Яндекса.

 

Компании СЭА - 25 лет!За додатковою інформацією та з питань придбання або впровадження систем для автоматизації об'єктів житлово-комунального господарства та автоматизованих систем обліку енергоресурсів звертайтеся до центрального офісу Компанії СЕА, тел .: +38 (044) 330-00-88, e-mail: info@sea.com.ua

Top