Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Сяйво та стиль у зовнішній архітектурі з лінзами VERONICA-SQ-WG від LEDIL

  • 13.12.2023
  • 980
Найкращі результати в області зовнішнього архітектурного освітлення досягаються завдяки використанню передових технологій, таких як настінне освітлення з лінзами від VERONICA-SQ-WG, виробництва компанії LEDIL. Ці лінзи відрізняються надзвичайною якістю світла та вмінням привертати увагу до архітектурних деталей, підкреслюючи текстури та додаючи шарму будь-якому проекту.
 
Інноваційні LEDIL VERONICA-SQ-WG приєднується до сімейства VERONICA – це мініатюрні оптичні пристрої, що забезпечують надійну герметизацію та працюють в умовах зовнішнього освітлення.
 
Лінзи VERONICA-SQ-WG мають квадратну форму, зручну клейку стрічку для простоти установки та вузький асиметричний точковий промінь, який забезпечує найкращу якість світла. Це робить їх ідеальними для зовнішнього архітектурного, фасадного, вітринного та рекламного освітлення.
 
Більше про ряд функцій та сфери застосування читайте у журналі Електрик. Зручне ЗАМОВЛЕННЯ журналів видавництва для отримання найсвіжіших новин у світі електроніки та інноваційних технологій.
 
 
Компанія СЕА — офіційний партнер LEDIL на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту:  info@sea.com.ua.
Top