Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Seoul Semiconductor представляє пропозицію щодо створення розумної ферми майбутнього з підтримкою SunLike

  • 26.02.2024
  • 1043

Seoul Semiconductor Co., Ltd., глобальна компанія з виробництва оптичних напівпровідників, оголосила, що в результаті експерименту отримала підтвердження того, що освітлення природного спектру може сприяти стабільному росту та збільшенню вмісту ефективних поживних речовин у рослинах, як звичайне сонячне світло для рослин, вирощених у природі.

Компанія Seoul Semiconductor використовувала як звичайні білі світлодіодні лампи, так і світлодіодні лампи природного спектру SunLike для вирощування салату. Використання світлодіодного освітлення SunLike призвело до збільшення врожайності салату та значного збільшення хлорогенової кислоти та цикорової кислоти, які є антиоксидантами та важливими поживними речовинами, у більш ніж на 30% порівняно з використанням звичайного білого світлодіодного освітлення.

Протягом останніх 10 років компанія Seoul Semiconductor керує власною фермою для вирощування рослин. Далі вони проводять дослідження, вивчаючи ріст і зміни поживних речовин у різноманітних рослинах і горіхах, вирощені на різних джерелах світла, одночасно вимірюючи поживні речовини та проводячи експерименти, щодо впливу поживних речовин на клітини.

світлодіоди Sunlike

У цьому порівняльному експерименті звичайний білий світлодіод і лампа, оснащена світлодіодом SunLike, схожим на спектр природного світла – обидва з однаковою яскравістю – були встановлені окремо, а врожайність салату та вміст антиоксидантів – хлорогенової кислоти та цикорію кислоти – порівнювали протягом 3 тижнів. Хлорогенова кислота та цикорова кислота відомі тим, що виводять вільні радикали з організму, пригнічують старіння та запалення, а також запобігають таким захворюванням, як старіння, погіршення зору, хвороба Альцгеймера та артрит.

Результати показують, що врожай салату, вирощеного під світлодіодним освітленням SunLike, дещо збільшився на 4% порівняно зі звичайним білим світлодіодним освітленням, тоді як хлорогенова кислота та кислота цикорію зросла на 55% та 31% відповідно. Це підтверджує, що використання освітлення, наближеного до природного, під час вирощування призводить до підвищення вмісту поживних речовин у рослинах.

Спектри світла впливають на рослини і тварин. Вплив штучного світла може вплинути на шлюбну поведінку жаб, що призведе до появи пуголовків-мутантів і спричинить зниження врожаю кунжуту та інших фруктів на 10-20%. Соняшники, для яких не використовувався природний спектр освітлення, зазнали зменшення відвідуваності бджіл.

За матеріалами Seoul Semiconductor

Компанія СЕА пропонує придбати різноманітні якісні та високоефективні товари від Seoul зі складу в Києві. В програму поставок входять такі товари як світлодіоди Sunlikeсвітлодіоди потужні SMD (3W і вище)плати (модулі) Seoulвивідні світлодіоди 4.8 та 5 мм круглісвітлодіодні модулі ACRICH2,5ACRICH3.0 та ACRICH4.0світлодіоди в корпусах 563035283030 та багато інших товарів. Ознайомитись з повною номенклатурою товарів можна за посиланням 

 

Компанія СЕА — офіційний дистриб'ютор Seoul Semiconductor на території України. Щоб купити світлотехнічну продукцію та отримати додаткову інформацію звертайтеся до Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запити на електронну пошту:  info@sea.com.ua.

Top