Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

Джерела безперебійного живлення світлофорних об'єктів від СЕА в Білій Церкві

  • 12.01.2024
  • 1355

На 4-х світлофорних об'єктах у Білій Церкві встановлено джерела безперебійного живлення виробництва Компанії СЕА.

джерела безперебійного живленняджерела безперебійного живленняджерела безперебійного живлення

Однофазні джерела безперебійного живлення збираються на базі інверторів з номінальною потужністю 3000 Вт та піковою потужністю до 3500 Вт, з автоматичним переключенням на роботу від акумуляторів і навпаки на основну мережу за 10 мсек, що  забезпечує надійне електропостачання світлофорного об'єкта при відсутності основного джерела живлення більше 12-ти годин. Інвертори працюють з батареями напругою 24 В будь-якого типу акумулятора, включаючи літієві акумулятори, що дає замовнику гнучкість у виборі типу акумуляторів та надійність у забезпеченні безперебійного живлення обладнання з мінімальними вкладеннями. Зарядний струм до 55 А забезпечує швидку інтелектуальну зарядку акумуляторів з максимальним збереженням ресурсу акумуляторів. Автоматична система підтримання мікроклімату у шафі джерела безперебійного живлення забезпечує можливість роботи при температурах зовнішнього повітря у діапазоні від -30 до +60 °C.

джерела безперебійного живленняджерела безперебійного живленняджерела безперебійного живлення

Компанія СЕА виконує повний цикл робіт:
 Проєктування.
 Виготовлення.
 Монтаж на об`єкті.
 Пусконалагоджувальні роботи.
 Введення в експлуатацію.

Команда досвідчених фахівців допоможе Вам вибрати оптимальне рішення комплекту обладнання для Ваших потреб. Універсальне модульне джерело безперебійного живлення від СЕА — це ефективне рішення, яке розв'язує комплексні задачі енергоживлення під будь-які Ваші потреби.



Універсальні модульні джерела безперебійного живлення

 

Щоб залишити замовлення чи отримати додаткову консультацію щодо продукції звертайтесь до відділу продажу електротехнічної продукції Компанії СЕА за телефоном +38 (044) 330-00-88, або надсилайте запит на електронну адресу:​ info@sea.com.ua

Top