Компания СЭА
× Компания Каталог Новости Вакансии Профиль Производители Контакты Доставка Тех. поддержка

GNSS-модуль LC76G від Quectel отримав нагороду "Продукт року"

  • 15.03.2023
  • 930

Quectel Wireless Solutions, глобальний постачальник рішень Інтернету речей, оголосив, що модуль LC76G GNSS був обраний виданням "Electronic Products" переможцем у номінації "Продукт року серед модулів" (Product of the Year Award for Modules).

однодіапазонний модуль позиціонування GNSS, LC76G, Quectel

Модуль LC76G — це компактний однодіапазонний GNSS-модуль з наднизьким енергоспоживанням, який забезпечує швидке і точне визначення місцезнаходження. Модуль може одночасно приймати і обробляти сигнали від усіх супутникових сузір'їв, включаючи GPS, ГЛОНАСС, BeiDou, Galileo і QZSS, таким чином максимізуючи кількість супутників, видимих для пристрою.

"Ми раді, що LC76G був визнаний "Electronic Products" переможцем у номінації "Продукт року серед модулів", — коментує Норберт Мурер, президент і головний виконавчий директор Quectel Wireless Solutions. "Цей високопродуктивний однодіапазонний модуль позиціонування GNSS ідеально підходить для будь-яких пристроїв з наднизьким енергоспоживанням, які розробляють наші клієнти, і ця нагорода підкреслює цінність нашої лінійки модулів".

Завдяки внутрішньому SAW-фільтру та вбудованому підсилювачу низьких частот, LC76G може бути підключений безпосередньо до пасивної патч-антени і забезпечує фільтрацію небажаних перешкод, гарантуючи відмінну продуктивність навіть під час переміщення серед щільно забудованих висотних будинків міста.

GNSS-модуль LC76GЗавдяки ультракомпактним розмірам (10,1 мм × 9,7 мм × 2,4 мм) модуль LC76G сумісний з більш старішими модулями Quectel, такими як L76 і L76-LB, що забезпечує плавну міграцію існуючих конструкцій на новітні технології навігаційних пристроїв з наднизьким енергоспоживанням.

LC67G надає можливість розробляти пристрої з наднизьким енергоспоживанням, що працюють на батарейках, таких як персональні трекери, гаджети для відстеження диких тварин і домашньої худоби, мітки оплати за проїзд, портативні трекери для контейнерів, а також для безлічі інших напрямків ринку, таких як загальна мобільність та недорогі трекери для відстеження активів.

Щорічна нагорода "Продукт року" присуджується видатним продуктам, які представляють будь-яку з наступних якостей: значний прогрес у технології або її застосуванні, винятково інноваційні розробки, значне досягнення у співвідношенні ціна/якість, покращення розробки, а також потенціал для створення нових розробок/можливостей продукту.

Більш детальну інформацію про модуль LC76G можна отримати за посиланням

Технічна документація LC76G


Компанія СЕА є офіційним дистриб'ютором продукції Quectel Wireless Solutions — провідного в світі виробника бездротових модулів.

 

Компанія СЕА з 1990 року займається оптовою торгівлею на ринку України електронними компонентами для промислових підприємств. В області бездротових технологій ми пропонуємо модеми, модулі зв'язку та аксесуари від провідних світових виробників. Купити продукцію Quectel і для отримання додаткової інформації та запиту даташітів, будь ласка, зв'яжіться з відділом бездротових компонентів Компанії СЕА, за телефоном: +38 (044) 330 00 88, +38 (067) 352 98 56 або надішліть запит на e-mail: quectel@sea.com.ua

Top